دانلود و خرید کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات جیمز هال ترجمه بیتا مشایخی
تصویر جلد کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات

کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات

معرفی کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات

کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات نوشتۀ جیمز هال با ترجمۀ بیتا مشایخی و احسان دولت زارعی و میثم سهیل بیگی در انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.

درباره کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات

استفاده از فناوری‌های پیشرفته و علم تحلیل داده‌ها تأثیر خود را بر تمام رشته‌ها و حرفه‌ها گذاشته است و حسابداری و حسابرسی نیز از این قاعده مستثنا نیستند. دیری نمی‌پاید که حرفۀ حسابداری و حسابرسی نیز به‌واسطۀ پذیرش فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی دستخوش تغییرات فراوان می‌شوند. حسابرسان به کمک این فناوری‌های جدید می‌توانند تصمیم‌های اثربخش‌تر و به‌موقع بگیرند. موضوعی که اهمیت حسابرسی فناوری اطلاعات و نقش حسابرسان در سازمان‌ها را بااهمیت‌تر کرده، لزوم حصول اطمینان از درستی عملکرد فناوری اطلاعات در سازمان‌ها است.

حسابرسی فناوری اطلاعات اهمیت ویژه‌ای در سازمان‌ها دارد؛ زیرا فناوری اطلاعات به‌عنوان زیرساخت اصلی بسیاری از فرایندهای تجاری عمل می‌کند. کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات ۱۲ فصل دارد و اهداف، چگونگی، منافع و چالش‌های حسابرسی فناوری اطلاعات را بررسی و تحلیل می‌کند. این کتاب گامی در جهت حسابرسی حرفه‌ای است که برای دانشجویان مفید خواهد بود.

کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات که با مداقه از میان منابع معتبر انتخاب شده است، عمدۀ مباحث مورد نیاز برای تسلط علمی و عملی بر حسابرسی فناوری اطلاعات را ارائه می‌دهد؛ ازجمله پردازش تراکنش‌ها، پیامدهای قانون ساربنز-آکسلی، ریسک حسابرسی، چهارچوب کنترل کمیتۀ سازمان‌های حامی (کوزو) شامل مسائل کنترل عمومی و برنامه‌های کاربردی، فنون و کشف تقلب، برون‌سپاری فناوری اطلاعات و ریسک‌ها و کنترل‌های سازمان است. این کتاب علاوه بر بیان جنبه‌های نظری حسابرسی فناوری اطلاعات، با طرح تمرینات و مسائل عملی با استفاده از نرم‌افزار ACL که راهکار پیش‌رو در زمینۀ حسابرسی رایانه‌ای است، به‌کارگیری دانش کسب شده را در عمل و محیط‌های کسب‌وکار امروزی تسهیل می‌کند.

کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات در ۱۲ فصل تدوین شده است. عنوان فصل‌ها عبارت‌اند از:

فصل ۱: حسابرسی و کنترل داخلی

فصل ۲: حسابرسی کنترل‌های مرتبط با حاکمیت فناوری اطلاعات

فصل ۳: امنیت؛ پخش نخست: حسابرسی سیستم‌های عامل و شبکه‌ها

فصل ۴: امنیت؛ بخش دوم: حسابرسی سیستم‌های پایگاه داده

فصل ۵: فعالیت‌های توسعۀ سیستم و تغییر برنامه

فصل ۶: مروری بر سیستم‌های پردازش تراکنش‌ها و گزارشگری مالی

فصل ۷: ابزارها و روش‌های حسابرسی به کمک رایانه

فصل ۸: ساختار داده و استفاده از ابزارها و روش‌های حسابرسی به کمک رایانه CAATTs – به منظور استخراج و تجزیه و تحلیل داده‌ها

فصل ۹: حسابرسی چرخۀ درآمد

فصل ۱۰: حسابرسی چرخۀ مخارج

فصل ۱۱: سیستم برنامه‌ریزی منابع انسانی

فصل ۱۲: اخلاق کسب‌وکار، تقلب و کشف تقلب

خواندن کتاب حسابرسی فناوری اطلاعات را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دانشجویان حسابداری و حسابرسی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۷۷۴ صفحه

حجم

۱۱٫۴ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۷۷۴ صفحه

قیمت:
۱۹۵,۰۰۰
تومان