دانلود و خرید کتاب حسابداری صنعتی سعید نمازیان
تصویر جلد کتاب حسابداری صنعتی

کتاب حسابداری صنعتی

معرفی کتاب حسابداری صنعتی

«حسابداری صنعتی» یکی از کتاب‌های آموزشی انتشارات دیباگران تهران است. انتشارات دیباگران تهران، ناشر مجتمع فنی تهران با همكاری اساتید و متخصصان مجرب و زبردست و برخورداری از سرمایه‌های انسانی كارآزموده، كانونی بوجود آورده كه ماحصل آن تالیف و ترجمه هزاران عنوان از كتاب‌هایی است كه می‌تواند نیازهای مختلف علمی كشور از سطح كودک و نوجوان تا دانش‌آموزان، دانشجویان و دیگر مشتاقان جویای علم و دانش را در رشته‌های كامپیوتر و انفورماتیک، كتاب‌‌های آموزشی دوره‌های Windows Server، گرافیک، مالتی مدیا، مدلسازی و سه بعدی، مهارت‌های شغلی، فنی مهندسی و نرم‌افزارهای كاربردی، حسابداری، مدیریت و زبان و کتاب‌های کنکوری مقاطع مختلف رشته‌های مهندسی، فنی و پزشکی مرتفع سازد و چتر حمایت خود را در جهت شكوفایی استعدادها گسترده است.
aras
۱۴۰۰/۰۹/۲۱

سلام قیمت روی جلد کتاب ۱۵۰۰۰ و قیمت پی دی اف ۱۹۵۰۰ بنظر کمی نامتقارن نیست من بعداز خرید متوجه شدم البته که علم جناب نمازیان قیمت نداره روی سخن قیمت کتابه حرفتون کاملا متین خدایی جای تامل دارد

قانون مالیات‌های مستقیم آموزش با روش نوین
محمد صادق عبدالهی پور
مدیریت مالی ۱ (نسل سوم)
معصومه نادری
آمار و کاربرد آن در مدیریت ۱ (نسل سوم)
طیبه مژگانی
زمان سنجی بازار
علی بشیرپور
تشریح فرایند و چگونگی دادرسی مالیاتی در ایران
رضا کامیاب تیموری
زبان تخصصی حسابداری ۱ (نسل سوم)
هاشم ونکی
اقتصادسنجی کاربردی داده‌های تابلویی و تابلویی فضایی کاربرد نرم‌افزارهای Eviews،Stata و MATLAB مدل‌های ایستا
امینه شیبائی
رهنمود ارزیابی و گزارشگری کنترل های داخلی توسط مدیریت
رضا صبری
طلایی مدیریت مالی ۲ (نسل سوم)
فاطمه قلی‌خانی
حسابداری مالیاتی (نسل سوم)
زهرا شیرنژاد
آشنایی با نسبت‌ها و نمودارها برای کشف تقلب در صورت‌های مالی
عصمت زنگنه
مروری بر قانون تجارت ایران
سعید نمازیان
اصول علم اقتصاد ۲ ( اقتصاد کلان)
نوید سالک
آمار و کاربرد آن در مدیریت ۲ (نسل سوم)
طیبه مژگانی
پول، ارز و بانکداری