دانلود و خرید کتاب بحران هویت دینی رحیم انور

نویسنده:رحیم انور
انتشارات:سنجاق
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب بحران هویت دینی

کتاب بحران هویت دینی نوشتهٔ رحیم انور است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است.

درباره کتاب بحران هویت دینی

کتاب بحران هویت دینی ضمن تعریف هویّت و بحران هویّت دینی به چگونگی شکل‌گیری بحران هویت دینی پرداخته و آن را بازتاب از خود بیگانگی دانسته است. نویسنده بر این باور است که مدرنیته و تجددگرایی بحران هویت دینی محسوب نشده و با هویت دینی در تعارض نیست. در ادامه، به علل و عوامل پیدایش بحران هویت دینی پرداخته و از نگاه امام علی (ع) به عواملی مانند خودمقدس‌پنداری، وارونگی ارزش‌ها، دین‌داری دنیاگرایانه، اصالت یافتن حکومت، گسست بین دین و رفتارهای دینی و ... اشاره کرده است. در فصل‌های بعدی برای برون‌رفت از بحران هویت دینی راهکارهایی مانند رهایی از خود شیفتگی دینی، دین‌داری دنیامدارانه، انسجام عقیدهٔ گفتار و کردار، درونی‌کردن دین اشاره کرده است.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب بحران هویت دینی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران علوم قرآن و حدیث پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب بحران هویت دینی

«این‌که چه عاملی سبب شد شریف رضی به تألیف نهج‌البلاغه برانگیخته شود و چنین اثری به وجود آورد از امور مهمّ در شناخت این کتاب شریف است، او خود در مقدّمه‌ای که بر نهج‌البلاغه آورده، انگیزه گردآوری خویش را چنین بیان‌کرده است: «من در آغاز جوانی و طراوات زندگی دست به تألیف کتابی در خصائص و ویژگی‌های ائمّه (ع) زدم که مشتمل بر خبرهای جالب و سخنان برجستهٔ آن‌ها بود. انگیزه این عمل را در آغاز آن کتاب یادآور شده‌ام و آن را آغاز سخن قرار داده‌ام. پس از گرد آوردی خصائص امیرمؤمنان (ع) مشکلات و حوادث روزگار از اتمام بقیّهٔ کتاب، مرا بازداشت، آن کتاب را به چندین باب و هر بابی را به چندین فصل تقسیم کرده بودم، در پایان آن فصلی بود که متضمّن سخنان جالب امام (ع) بود، از سخنان کوتاه در مواعظ، حکم، امثال و آداب، نه خطبه‌های طولانی و نه نامه‌های گسترده. جمعی از دوستان آن را جالب و شگفت انگیز از جنبه‌های گوناگون دانستند و از من خواستند کتابی تألیف کنم که سخنان برگزیده امیرمؤمنان (ع) در جمیع فنون و بخش‌های مختلف، از خطبه‌ها، نامه‌ها، مواعظ و آداب، در آن گرد آید، زیرا می‌دانستند این کتاب متضمّن شگفتی‌های بلاغت و نمونه‌های ارزندهٔ فصاحت و جواهر سخنان عرب و نکات درخشان از سخنان دینی و دنیوی خواهد بود که در هیچ کتابی جمع آوری نشده و در هیچ نوشته‌ای تمام جوانب آن گردآوری نگردیده است، چه این‌که امیرمؤمنان (ع) سرچشمهٔ فصاحت است و منبع بلاغت و زادگاه آن. مکنونات بلاغت به وسیلهٔ او آشکار گردیده و قوانین و اصول آن از او گرفته شده و هر خطیب و سخنوری به او اقتدا نموده است و همهٔ واعظان بلیغ از سخن او استمداد جسته‌اند. من خواستهٔ آن‌ها را اجابت کرده این کار را شروع نمودم، در حالی که یقین داشتم سود و نفع معنوی آن بسیار است و به زودی همه جا را تحت سیطرهٔ خود قرارمی‌دهد و اجر آن ذخیرهٔ آخرت خواهد بود. منظورم این بود که علاوه بر فضایل بی‌شمار دیگر، بزرگی قدر و شخصیّت امیرمؤمنان (ع) را از این نظر روشن سازم و این که او تنها فردی است از میان تمام گذشتگان که سخنانی از آن‌ها به جا مانده است، سخنان آن حضرت به آخرین مرحله فصاحت و بلاغت رسیده، گفتار او اقیانوسی است بی کرانه که سخن هیچ بلیغی به پایه آن نمی‌رسد.»»

مهره داران
کنت وی. کاردونگ
اندیشه های سیاسی اجتماعی در مصر در دوران جدید (جلد اول)
علی اکبر علیخانی
اثر انتظارات؛ چگونه باورهای شما، زندگی شما را متحول می کند
دیوید رابسون
اصول دین امامیه (دفتر اول)
محمد بیابانی اسکویی
بدیع الزمان سعید النورسی (به عربی)
جمعی از پژوهشگران
چرا از تاریخ درس نمی گیریم؟
بی. اچ. لیدل هارت
شلیک کن و فراموش کن
خدیجه امیرخانی
عشق و تابستان (جلد اول و دوم)
ویلیام تریور
داوری اختلافات مدنی - بازرگانی
حمیدرضا نیک بخت
زمین شکسته (کتاب سوم؛ آسمان سنگی)
ان. کی. جمیسین
مهارت های نرم برای کودکان