کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران
معرفی کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران
کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران نوشتهٔ مجتبی مقصودی است. انتشارات دانشگاه امام صادق (ع) این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران
کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران حاوی ۷۵ عنوان مقاله در حوزهٔ هویت و سیاستگذاری در ایران است. این مقالات در سه فصل ساماندهی شد:
- فصل اول: دربرگیرنده مباحث نظری و مسائل بنیادی سیاستگذاری و هویت است؛
- فصل دوم: بـه ابعاد و حـوزههاس سیاستگذاری هویتی در ایران در عرصههای فرهنگی اجتماعی، سیاست خارجی، اقتصادی، امنیتی و زیست محیطی پرداخته شد؛
- فصل سوم: به آسیبشناسی و آیندهپژوهی سیاسـتهای هویتی در عرصـهٔ نسـلهای مهاجر مقیم ایران، تعارضات هویتی در حوزههای ملی و قومی مـورد تجزیـه و تحلیـل قـرار گرفت؛
خواندن کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم سیاسی و روابط بین الملب پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب چکیده مقالات همایش هویت و سیاست گذاری در ایران
«درحالیکه برخی از صاحبنظران با تشکیک سیاستگذاری در موضوع هویت، این سازه نرم را با قواعد آمره سیاستگذاری جمعناپذیر دانسته و تجربههای شکستخورده تاریخی در مهندسیهای هویتیـفرهنگی در یکی ـ دو قرن اخیر را شاهد مثال میآورند، موافقان سیاستگذاریهای هویتی ضمن اذعان به مشکلات و ظرافتهای زیاد سیاستگذاری نسبتبه این سازه نرم، با لحاظ کردن پیشنیازها، اصول، مبانی و شرایطی، سیاستگذاری در این حوزه را اجتنابناپذیر دانسته و هرگونه تعلل در این عرصه را مساوی با خُسران تاریخی و جبرانناپذیر میدانند که خلأ آن را رقبا و دشمنان هویتی پر خواهند کرد و درعینحال، به الگوها و مدلهای موفق سیاستگذاری در سطح جهان اشاره دارند که میتواند دستمایه بهرهبرداری قرار گیرد. دراینارتباط، مشخصاً باید میان مهندسی هویتی و سیاستگذاری هویتی تفاوت قائل بود. درحالیکه مهندسی فرهنگی بیتوجه و کمتوجه به واقعیتها و ظرافتهای فرهنگی و هویتی جوامع با نگاهی خطی و از بالا به پایین، رویاپردازانه، بدون بصیرتهای آیندهنگرانه و تنها براساس ذهنیت خاصگرایانه تصمیمگیران اجرایی میشود، در سیاستگذاری هویتی موفق این رویکرد با جامع ـ جامعهنگری، آیندهنگری، توجه به منافع و مصالح جامعه هدف با رویکرد عامگرایانه تعقیب میشود و درواقع، سیاستگذاری هویتی مطالبات همه مردم را نمایندگی و بازتعریف میکند و از خاصگراییهای مذهبی، جنسیتی، نسلی، قومی، محلی، گروهی و فرقهای اجتناب میورزد.»
an>حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه
حجم
۱٫۶ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۸۰ صفحه