دانلود و خرید کتاب عبور از سختی های زندگی آلن دوباتن ترجمه مریم تقدیسی
تصویر جلد کتاب عبور از سختی های زندگی

کتاب عبور از سختی های زندگی

معرفی کتاب عبور از سختی های زندگی

کتاب عبور از سختی های زندگی نوشتهٔ آلن دوباتن و ترجمهٔ مریم تقدیسی است. انتشارات کتاب‌سرای نیک این کتاب را منتشر کرده است. این اثر در دستهٔ آثار موفقیت و خودیاری قرار دارد و عبور از سختی‌های زندگی از لحظهٔ تلاطم تا شکوفایی را شرح داده است.

درباره کتاب عبور از سختی های زندگی

آلن دوباتن کتاب عبور از سختی های زندگی (A Therapeutic Journey) را در توصیف مسیر یک سفر نوشته است؛ سفری از شکست و فروپاشی تا نقاهت و بهبودی. هدف او از نگارش این کتاب راهنمایی‌هایی عملی و در عین حال، تسلی‌بخشیدن و دوستی در تنهاترین و دردناک‌ترین لحظات زندگی است. این کتاب دربارهٔ ناخوش‌احوالی است، دربارهٔ اوقاتی که فکر می‌کنیم همه را نومید ساخته‌ایم و جهت زندگی و امیدمان را از دست داده‌ایم. این کتاب دربارهٔ رستگاری نیز هست: دربارهٔ دوباره به‌دست‌آوردن سرنخ زندگی، بازیابی معنا و یافتن راهی برای اتصال، محبت و شادی. نویسنده در این اثر بیان کرده است که  نباید به خود وحشت، خودبیزاری و غم راه دهیم تا دیگران بر ما پیروز شوند. همیشه می‌توانیم با خلاقیت و محبت، دلیلی برای زندگی‌کردن بیابیم. آلن دوباتن کتاب عبور از سختی های زندگی را در پنج بخش نگاشته که عنوان آن‌ها عبارت است «معضل»، «عشق»، «هنر»، «آزادی» و «امید».

خواندن کتاب عبور از سختی های زندگی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران آثار موفقیت و خودیاری و علاقه‌مندان به روان‍شناسی عمومی پیشنهاد می‌کنیم.

درباره آلن دوباتن

آلن دوباتن نویسنده، فیلسوف و مجری تلویزیونی است که دغدغه‌اش نوشتن دربارهٔ زندگی روزمره به‌شیوه‌ای فلسفی است. او در تمام نوشته‌هایش می‌کوشد فلسفه را وارد زندگی عادی انسان کند. آلن دوباتن در سال ۱۹۶۹ در شهر زوریخ سوئیس به دنیا آمده است. او مشغول مدیریت در مؤسسهٔ خود به نام «مدرسه‌ٔ زندگی» بوده است. این نویسنده به‌عنوان نویسنده‌ٔ فلسفه‌ٔ روزانه شناخته می‌شود. او درباره‌ٔ موضوعاتی می‌نویسد که هرروزه همه‌ٔ انسان‌ها با آن‌ها دست‌وپنجه نرم می‌کنند؛ موضوعاتی مانند عشق، سفر، هنر، معماری و ادبیات. کتاب‌های آلن دوباتن به بیش از ۳۰ زبان دنیا از جمله پارسی ترجمه‌ شده‌اند. دوباتن دورهٔ دکتری فلسفه را در دانشگاه هاروارد آغاز کرد، ولی برای نوشتن کتاب‌های فلسفی به زبان ساده، آن را نیمه‌کاره رها کرد. کتاب‌های «تسلی‌بخشی‌های فلسفه» و «هنر سیر و سفر» از کتاب‌های این نویسنده هستند. اولین کتاب آلن دوباتن به نام «جستارهایی در باب عشق» در سال ۱۹۹۳ زمانی که او ۲۴ سال داشت، منتشر شد. کتابی که بسیار زود در فهرست کتاب‌های پرفروش قرار گرفت و بیش از ۲ میلیون نسخه از آن به فروش رفت.

موضوعاتی که در «مدرسهٔ زندگی» تدریس می‌شوند متنوعند، اما همه‌ٔ این آموزش‌ها در راستای افزایش خودشناسی هستند؛ زیرا گردانندگان این مدرسه معتقدند تنها با خودشناسی است که می‌توانیم زندگی برتر و رضایت‌بخش‌تری داشته باشیم. مجموعه‌ٔ آموزش‌های این مدرسه در ۶ دسته‌ٔ کلی تقسیم‌بندی می‌شود؛ خودشناسی، ارتباطات (Relationships)، کار، آرامش، رفتار‌های اجتماعی و فرهنگ و فراغت. نویسندگان و فیلسوفان باتجربه‌ای در این مؤسسه کار می‌کنند. باتوجه‌به تفاوتِ روش‌های یادگیری، مدرسه‌ٔ زندگی آلن دوباتن، آموزه‌ها یا محصولاتش را به روش‌های مختلفی مانند کتاب، کارگاه، ویدئو، جلسه‌ روانکاوی و... ارائه می‌کند. آلن دوباتن کتاب‌های بسیاری منتشر کرده است. از میان این آثار کتاب‌های «جستارهایی در باب عشق»، «معماری خوشبختی»، «شغل موردعلاقه»، «خودشناسی»، «تسلی‌بخشی‌های فلسفه»، «هنر سیر و سفر»، «اضطراب منزلت»، «دین برای خداناباوران»، «سیر عشق»، «آرامش»، «هنر همچون درمان» و تعدادی از کتاب‌های مدرسهٔ زندگی به فارسی ترجمه‌ شده‌اند و همه‌ٔ آن‌ها در فهرست پرفروش‌ترین کتاب‌های بازار قرار گرفته‌اند.

بخشی از کتاب عبور از سختی های زندگی

«تفاوت سرعت زمان مسئلهٔ اسرارآمیزی نیست و فقط به بدایع بستگی دارد. هر چه روزهایمان بیشتر با تجربه‌های جدید، پیش‌بینی‌ناپذیر و تفکربرانگیز پر شود، زمان طولانی‌تر به نظر می‌رسد. و به‌عکس، هر چه روزها بیشتر شبیه هم باشند سریع‌تر و مبهم‌تر سپری می‌شوند. دوران کودکی طولانی به نظر می‌رسد چون مملو از تازگی است، چون عادی‌ترین روزهای آن هم آکنده از اکتشافات و احساسات خارق‌العاده است. این تجربه‌ها می‌توانند به‌سادگی اکتشاف زیپ ژاکت یا با دست گرفتنِ بینی زیر آب، یا نگاه‌کردن به خورشید از پشت حوله نخی ساحل یا برای اولین بار فروبردن انگشتانمان در بتونه‌ای باشد که پنجره را در قابش نگاه داشته. ده سال اول زندگی می‌تواند هزار سال به نظر برسد چون مملو از محرک‌های مختلف است.

در میان‌سالی معمولاً همه‌چیز آشناتر به نظر می‌رسد. شاید تا آن وقت چند بار با هواپیما دور دنیا سفر کرده باشیم. دیگر از فکر خوردن آناناس، داشتن یک ماشین یا فشردن دکمهٔ روشن و خاموش‌کردن چراغ هیجان‌زده نمی‌شویم. دربارهٔ روابط، پول در آوردن و امرونهی کردن به دیگران همه‌چیز را می‌دانیم. و درنتیجه زمان بی‌رحمانه می‌گریزد.

یکی از راه‌حل‌هایی که اغلب در این زمینه توصیه می‌شود این است که همهٔ تلاشمان را برای اکتشاف بدایع جمع کنیم. باید کاوشگر و ماجراجو شویم. به ماچوپیچو یا انگکور وات، آستانا۹ یا مونته‌ویدئو برویم. باید با دلفین‌ها شنا کنیم یا در رستورانی مشهور در مرکز لیما غذای سیزده‌بخشی سفارش بدهیم. چنین کارهایی سرانجام زمان را از چهارنعل تاختن بازمی‌دارند. ولی این به معنای سختکوشی غیرمنصفانه، پرهزینه و درنهایت غیرعملی تازه‌گرایی است، به معنای دیدن مکان‌های جدید و کسب تجربه‌های جدید. درحالی‌که می‌توان همان چیزهای آشنا را با نگاهی تازه دید. شاید فرد میانسالی هستیم که در محلهٔ خود چیزهای زیادی دیده‌ایم، ولی متأسفانه به آن‌ها توجه نکرده‌ایم. احتمالاً چند نگاه سرسری به معجزه‌های هستی در اطرافمان انداخته‌ایم و فرض کرده‌ایم همه‌چیز را درموردشان می‌دانیم. تصور کرده‌ایم شهری که در آن زندگی می‌کنیم، مردمی که با آن‌ها تعامل داریم و کمابیش هدف همهٔ اینها را می‌شناسیم.»

معرفی نویسنده
عکس آلن دوباتن
آلن دوباتن

آلن دو باتن فیلسوف، نویسنده و مجری تلویزیونی در ۲۰ دسامبر ۱۹۶۹ میلادی در زوریخ به دنیا آمد. او نویسنده‌ی کتاب های مشهوری مانند آرامش و خودشناسی است. او فرزند ژاکلین و ژیلبر دو باتن بود. ژیلبر در اسکندریه در مصر زاده شده بود و پس از این‌که به خاطر به قدرت رسیدن جمال عبد‌الناصر مجبور به خروج از مصر شد، برای کار و زندگی به سوئیس مهاجرت کرد و هم‌بنیان‌گذار موسسه‌ی مالی-اعتباری جی‌ای‌ام شد (ثروت خانواده‌ی او در سال ۱۹۹۹ م. حدود ۲۳۴ میلیون یورو تخمین زده شد). مادر آلن متولد سوئیس و از اهالی اشکنازی و پدرش از خانواده‌ی یهودیان سفاردی‌ از شهر باتن در کاستیا و لئون بود.

ر.د.ب
۱۴۰۳/۰۷/۲۶

از اینکه دوباره میتونم کتابی از آلن دوباتن را با ترجمه خانم مریم تقدیسی بخونم، خیلی خوشحالم. ترجمه های خانم تقدیسی واقعا حرف نداره. کل کتاب را خواندم و میگم که این ترجمه هم مثل همیشه حرف نداره. با تشکر

- بیشتر
ریحانه باقریه
۱۴۰۳/۰۸/۲۲

کتاب به تمامی زوایای شکسته یک روح واقفه و درست مثل ده جلسه تراپی میمونه. ترجمه هم بسیار خوب بود. قویا به تمامی انسانها چه ارواح شکسته چه سالم پیشنهادش میکنم.

اگر بخت با ما یار باشد، زمانی که احساس می‌کنیم دیگر قادر به ادامه نیستیم پرچم سفید را بالا می‌بریم. وضعیت ما نادر نیست و هیچ‌چیز خجالت‌آوری در آن وجود ندارد. بیمار شده‌ایم، مانند بسیاری پیش از ما و بعد از ما. لزومی ندارد بیماری‌مان را با حس شرمندگی ادغام کنیم. این اتفاقی‌ست که برای گونهٔ آسیب‌پذیر انسان رخ می‌دهد که با شرایط رنج‌آور، هشداردهنده و همواره نامطمئن هستی مواجه است. بهبودی درست زمانی آغاز می‌شود که درماندگی‌مان را تصدیق می‌کنیم.
احسان رضاپور
اگر بتوان تنها یک مزیت برای پشت سر گذاشتن بدترین نوع بحران‌های روانی قائل شد، آن مزیت این است که در آن سوی سفر، به‌جای اتکا بر هنجارهای عادی، قادریم زندگی خود را براساس معیارهای خودمان انتخاب کنیم. ما، همان کسانی که از دل ظلمت بیرون خزیده‌ایم، شاید به صدها محرومیت دچار شویم، ولی حداقل به‌جای همرنگی با جماعت یا پیروی از افکار موروثی، باید برای زنده‌ماندن دلایل خاص خود را پیدا کنیم. هر روزی که به زندگی ادامه می‌دهیم روزی‌ست که از مرگ پس گرفته‌ایم. شادی‌هایمان راستین‌تر و قدردانی‌مان عمیق‌تر خواهند بود چون آگاهانه به این نتیجه رسیده‌ایم.
Fatemeh yousofi
دلسوزی برای خود یا خشم دیوانه‌وار نسبت به والدینی که فقط تلاش کرده‌اند بهترین کار را در حق فرزندشان انجام دهند لازم نیست. کافی‌ست آگاهانه درک کنیم تنها راه غلبه بر مشکلات گذشته، شناختن و رسیدگی به آن‌هاست. باید سعی کنیم به یاد بیاوریم، نه به منظور حسرت‌خوردن برای گذشته بلکه برای اینکه بتوانیم یک بار و برای همیشه همه‌چیز را فراموش کنیم.
Fatemeh yousofi

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

حجم

۱٫۶ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۴۱۶ صفحه

قیمت:
۱۳۵,۰۰۰
تومان