معرفی و دانلود کتاب پارادوکس + خلاصه رایگان

کتاب پارادوکس

۳.۳ امتیاز(از ۱۰ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب پارادوکس

کتاب «پارادوکس» اثر سیده ماجده سلیمانی (غزاله ماه) و منتشرشده توسط انتشارات آراسبان، رمانی درام و عاشقانه است که به داستان دختری می‌پردازد که پس از تجربه‌های تلخ گذشته، با مردی رازآلود روبه‌رو می‌شود و زندگی‌اش دگرگون می‌شود.

درباره کتاب پارادوکس

کتاب پارادوکس رمانی است که به بررسی عمیق پیچیدگی‌های روابط انسانی و درون‌مایه‌های روان‌شناختی می‌پردازد. داستان کتاب دربارهٔ شخصیت‌هایی است که در مواجهه با انتخاب‌های سخت و موقعیت‌های پرتنش زندگی قرار دارند و باید بین احساسات، تعهدات و خواسته‌های خود تعادل برقرار کنند. سلیمانی با زبانی ساده و در عین حال تأثیرگذار، شرایط احساسی و روانی شخصیت‌ها را به شکلی ملموس بازتاب می‌دهد و مخاطب را به دنیای پر از تضاد و تناقض آن‌ها می‌برد. فضای داستان ترکیبی از درام و عاشقانه است که به موضوعاتی چون شک، وفاداری، امید و ناامیدی پرداخته می‌شود. کتاب پارادوکس برای خوانندگانی که به دنبال داستان‌هایی با عمق روان‌شناختی و پرداختی دقیق به روابط انسانی هستند، گزینه‌ای خواندنی و جذاب به شمار می‌آید و می‌تواند مخاطب را تا پایان با خود همراه کند.

کتاب پارادوکس را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

اگر به داستان‌های اجتماعی با درون‌مایه‌های روان‌شناختی و عاشقانه‌های پیچیده علاقه‌مندید، این کتاب برای شما مناسب است. روایت زندگی دختری که برای انتقام از خانواده‌ای ثروتمند به عمارت آن‌ها می‌رود، اما با پیچیدگی‌های روانی و احساسی مواجه می‌شود، می‌تواند برای بسیاری از خوانندگان جذاب باشد.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پارادوکس و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابپارادوکس
موضوعرمان، داستان ایرانی
نویسندهسیده ماجده سلیمانی (غزاله ماه)
انتشاراتانتشارات آراسبان

توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۵/۰۱/۰۴

بچگانه و آبکی

۱۴۰۴/۱۲/۲۴

داستان زندگی آمین که تو پرورشگاه بزرگ شده وبا حمایت فاطمه کمی اوضاع بهتری داره ، اماعلت اتفاقات بعدی رو نمیشد براحتی حدس زد . نویسنده قلم خوبی داشت و کتاب سریع خونده شد .

۱۴۰۴/۱۰/۲۹

خوب