دانلود و خرید کتاب تعارضات زناشویی فرزانه ایزدی

کتاب تعارضات زناشویی

انتشارات:نشر برگ و باد
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب تعارضات زناشویی

کتاب تعارضات زناشویی نوشتهٔ فرزانه ایزدی و ویراستهٔ حامد بخشی است. نشر برگ و باد این کتاب را منتشر کرده است. نویسنده در این اثر از مشکلات جنسی زنان و مردان سخن گفته است.

درباره کتاب تعارضات زناشویی

فرزانه ایزدی کتاب تعارضات زناشویی را در شش فصل نگاشته که عنوان آن‌ها عبارت است از «روانشناسی زنان»، «آنچه مردان باید بدانند»، «اشتباهات زوجین در روابط جنسی»، «اختلال روانی بی‌میلی جنسی در زنان»، «راهبردهای اوج لذت جنسی زنان» و «نوازش جنسی در زندگی». نویسنده در این اثر از مشکلات جنسی میان زنان و مردان سخن گفته است. او در این اثر تلاش کرده است نوعی روان‌شناسی از زنان ارائه کند و با تکیه بر تیپ‌های شخصیتی تعیین کند که هر زوج چگونه می‌توانند بر مشکلات خود غلبه کنند و زندگی زناشویی سرشار از صمیمت را تجربه کنند. نویسنده بر این عقیده است که آگاهی از رازهای روان‌شناسی زنان می‌تواند کمک بزرگی به به حل تعارضات بکند.

خواندن کتاب تعارضات زناشویی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران روان‌شناسی ارزدواج پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب تعارضات زناشویی

«تیپ‌های شخصیتی زنان در روانشناسی

علی‌رغم اختلافات میان زنان و مردان، شخصیت زنان و مردان هر دو بر اساس مجموعه صفات اخلاقی مشترکی شکل می‌گیرد. رفتار زن و مرد از والدین و خواهر برادرهایشان در اوایل دوران کودکی و بعد از آن تأثیر می‌پذیرد. پژوهش محققان روانشناسی تشابه تیپ شخصیتی زنان با تیپ شخصیتی مردان را تأیید می‌کند؛ اما میزان شیوع و شیوه‌های ابراز آن ممکن است متفاوت باشد. محققان هنگام تحقیق بر روی شخصیت افراد هم زنان و هم مردان را به یک اندازه مورد بررسی قرار می‌دهند. معمولاً از زنان و مردان خواسته می‌شود پرسش‌نامه شخصیت یکسانی را پر کنند. تیپ در واقع کلمه‌ای یونانی به معنای اثر یا نقش است. در روانشناسی، تیپ به خصوصیاتی اطلاق می‌شود که در بین گروهی از افراد مشترک است. به عبارت دیگر مجموعه آدم‌هایی که در یک تیپ شخصیتی قرار دارند، ممکن است رفتارها، تفکرات و گاهی واکنش‌های بدنی یکسانی داشته باشند. علت‌های خاصی از جمله، تجربه‌های کودکی، ارتباط با والدین و شیوه رشد فرد می‌تواند تیپ شخصیتی او را بسازد. تئوری مهمی پشت داستان تیپ‌های شخصیتی نهفته است. تیپ شخصیتی چیزی است که با بخشی از آن متولد می‌شویم، زندگی می‌کنیم و حتی پس از مرگ هم ما را با همان به یاد خواهند آورد. تیپ شخصیتی می‌تواند در طول زندگی گسترش بیابد، بهینه شود و شرایط را تحت تأثیر خود قرار بدهد. این ما هستیم که باید شیوه درست استفاده از تیپ‌های شخصیتی را انتخاب کنیم. با کسب دانش درباره تیپ‌های شخصیتی، می‌توانیم در تعامل با افراد بهتر عمل کنیم. شغل یا کار دلخواهمان را بیابیم و همواره در جهت ساختن زندگی بهتر برای خود و دیگران گام برداریم. تیپ شخصیتی به اشخاصی اشاره می‌کند که چندین صفت یا ویژگی مشترک دارند. در حالت غیررسمی ممکن است خود شما در ارتباط با تیپ شخصیتی طبقاتی را در ذهن داشته باشید، مانند تیپ مدیر، تیپ ورزشکار، تیپ مادرانه و ... . اگر بخواهیم هر یک از این تیپ‌های غیررسمی را تعریف کنیم، برای هر یک از آن‌ها مجموعه‌ای از ویژگی‌های متفاوت را در نظر خواهیم گرفت. در طول سالیان طولانی، روانشناسان برای طبقه‌بندی شخصیت‌ها به انواع تیپ‌ها، روش‌های بسیاری را مطرح کرده‌اند. مثلاً روانشناس سوئیسی کارل یونگ بر این باور بود که مردم یا درون‌گرا هستند یا برون‌گرا اشخاص برون‌گرا معاشرتی هستند و به بیرون خود توجه دارند؛ اما اشخاص درون‌گرا، تودار هستند. به طور کلی این طبقه‌بندی‌ها ناکافی هستند و نمی‌توانند تفاوت‌های شخصیتی را نشان بدهند. به همین دلیل درجه‌بندی مردم بر پایه فهرستی از ویژگی‌ها، در مقایسه با طبقه‌بندی آن‌ها به دو یا سه تیپ شخصیتی، اطلاعات بیشتری را در اختیار می‌گذارد.»

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است