دانلود و خرید کتاب روزهای بی تو فائزه فروغی

نویسنده:فائزه فروغی
انتشارات:انتشارات رزا
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب روزهای بی تو

کتاب «روزهای بی تو» نوشتۀ فائزه فروغی است و انتشارات رزا آن را منتشر کرده است. این کتاب مجموعه‌ای از یاد‌داشت‌ها و دل‌نوشته‌های فائزه فزوغی را در برمی‌گیرد.

درباره کتاب روزهای بی تو

کتاب روزهای بی تو، اثری است از دل، برای دل. نویسنده در مقدمه‌اش صادقانه اعتراف می‌کند که جرقهٔ این نوشتن، از خواندن کتاب ۳۶۵ روز بدون تو زده شد؛ اما آنچه روزهای بی تو را از صرف یک الهام ساده فراتر می‌برد، حضور ملموس احساسات و صداقت بی‌واسطه‌ای‌ است که در جای‌جای آن جاری‌ است. این کتاب، مجموعه‌ای از دل‌نوشته‌هاست که به‌نوعی روایتی روزنگارانه از عشق پس از جدایی‌ است؛ عشق زنی که در نبود یارش، دست‌به‌قلم برده و هر روز گوشه‌ای از دلش را روی کاغذ آورده است.

آنچه روزهای بی تو را خاص و خواندنی می‌کند، سادگی در بیان و صمیمیت در نوشتن است. مخاطب هنگام خواندن این دل‌نوشته‌ها احساس نمی‌کند با نویسنده‌ای از دور روبه‌روست، بلکه گویی دوستی آشنا، دفتر خاطراتش را ورق می‌زند و از درونی‌ترین تلاطم‌هایش با او سخن می‌گوید. لحظه‌هایی از عشق، اشتیاق، دلتنگی، خشم، بخشش، حسادت و امید، در قالب واژه‌هایی ساده اما تأثیرگذار کنار هم نشسته‌اند و به‌جای آنکه در قالب یک روایت خطی ظاهر شوند، پازل‌گونه پیش می‌روند و هر تکه، احساسی مستقل اما در ادامهٔ یک داستان بزرگ‌تر را بازگو می‌کند.

روزهای بی تو بیش از آنکه فقط کتابی دربارۀ فراق باشد، تمرینی‌ست برای زیستن با احساسات متناقض. نویسنده با جسارت از لحظاتی گفته که بسیاری از ما، به زبان نمی‌آوریم: حسادت به کسانی که هنوز معشوق را دارند، نیاز به بودن کسی که دیگر نیست، یا حتی خشم‌هایی که در دلِ عشق جوانه می‌زنند. در دل همین صراحت و تناقض است که حقیقت رابطه‌ها نمایان می‌شود.

کتاب روزهای بی تو را نمی‌توان صرفاً یک اثر ادبی دانست؛ بیشتر شبیه همراهی‌ است برای کسانی که طعم جدایی را چشیده‌اند، یا درگیر فقدان یا خاطراتی‌ هستند که هنوز نفس می‌کشند. مخاطب در آینهٔ واژه‌های فائزه فروغی، تصویر خود را می‌بیند؛ و شاید همین است که کتاب را به تجربه‌ای شخصی و فراموش‌نشدنی بدل می‌کند.

خواندن کتاب روزهای بی تو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران دل‌نوشته و متن‌های عاشقانه پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب روزهای بی تو

«روز یکم انتظار واقعاً سخته و من همیشه منتظرتم.

روز دوم وقتى لذت دوست‌داشتن رو با تو چشیدم زندگی برام قشنگ‌تر و معنا دارتر شد.

روز سوم میدونی حتی به اونهایی که هر روز تو رو میبینن حسودی می‌کنم.»