کتاب انقلاب مادران
معرفی کتاب انقلاب مادران
کتاب «انقلاب مادران» نوشتۀ کیم لاوین و ترجمۀ سیده ژاله موسوی نصر و کیمیا نوقابی است و انتشارات کهکشان دانش آن را منتشر کرده است. این کتاب دربارۀ استفاده از قدرت مادر بودن، برای بزرگ فکر کردن، شکستن محدودیتها و رسیدن به موفقیت است.
درباره کتاب انقلاب مادران
بسیاری از زنان امروزه با راهاندازی کسبوکار خود، کنترل سرنوشت مالی خود را به دست میگیرند. نهتنها بیش از ۱۱ میلیون زن کارآفرین در کشور آمریکا وجود دارد و ۴۸ درصد از مشاغل را تشکیل میدهند، بلکه امروزه زنان ۲ برابر مردان کسبوکار خود را راهاندازی میکنند. این یک تغییر است. در واقع، رشد پیشبینیشده شرکتهای متعلق به زنان از ۴۸ به ۵۵ درصد در آینده پدیده قدرتمندی است که چشمانداز فرهنگی کشور آمریکا را بازنویسی و زندگی کاری و خانوادگی را به شیوهای انقلابی تغییر خواهد داد. این جنبش به طور همزمان باعث ایجاد اقتصاد جدید آمریکا میشود، درحالیکه قوانین اجتماعی را به شیوههای معنادار و قابلتوجه در سراسر جهان تغییر میدهد. در این اعداد و شرایط اجتماعی پشت آنها یک انقلاب واقعی نهفته است. کتاب انقلاب مادران به بررسی ابعاد این انقلاب و تغییر بزرگ میپردازد و توضیح خواهد داد که چگونه زنان میتوانند بدون به خطر انداختن وظایف یک مادر، به رضایت شخصی و حرفهای دست پیدا کنند.
کتاب انقلاب مادران در ۹ فصل تنیم شده است. عناوین فصلهای کتاب عبارت است از: «نحوه شروع یک انقلاب»، «فصل دوم: شوک و ترس»، «فصل سوم: عصبانی نشوید، ثروتمند شوید»، «فصل چهارم: انقلاب جدید»، «فصل پنجم: مادران، کارشناسان فناوری هستند»، «فصل ششم: یک نگرش جدید»، «فصل هفتم: مرز بین گناه و تعادل»، «فصل هشتم: شما زیبا هستید» و «فصل نهم: تسلط کامل بر جهان»
خواندن کتاب انقلاب مادران را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به زنان، مادران و علاقهمندان به کتابهای توسعۀ فردی، موفقیت و خودیاری پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب انقلاب مادران
«چه چیزی باعث ازدستدادن فرصتها میشود؟ چه چیزی ما را از بالابردن سهام خصوصی برای شروع و افزایش کسبوکار منع میکند؟ چه چیزی ما را پس از بالارفتن سرمایه راهاندازی از شرکتهای ما به بیش از یک میلیون دلار درآمد در سال متوقف میکند؟ آیا به زنان بیشتری نیاز است تا ایمان داشته باشند؟ آیا فقط به یک رؤیا نیاز داریم؟ یک قهرمان؟ چشمانداز؟ یا اعتمادبهنفس؟ آیا باید گفتگوی درونی که به ما میگوید نمیتوانیم این کار را انجام دهیم دور ریخته و به خود ایمان بیاوریم؟ امروزه گفتوگوی درونی خانمها چیست و چه کسی آن را برنامهریزی میکند؟ شاید لازم باشد زیبا شدن را جایگزین لاغرشدن کنیم. شاید باید بفهمیم برای بهدستآوردن سهم عادلانه خود چه کاری باید انجام و برای آن برنامهریزی کنیم.»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۵ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۵ صفحه