کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری
معرفی کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری
کتاب الکترونیکی اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری نوشتۀ کوثر مارابی است و انتشارات قانون یار آن را منتشر کرده است. کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری، به بررسی نقش اخلاق حرفهای برای حسابداران پرداخته است.
درباره کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری
اطلاع از همه اطلاعات مالی شرکت که گاهی محرمانه نیز هستند باعث شده تا حسابداران بهعنوان کارکنان کلیدی شرکتها و مؤسسات شناخته شوند و از قدرتی برخوردار گردند که هر عمل آنها بر ارتقا و درک استفادهکنندگان از اطلاعات مالی شرکت تأثیرگذار باشد. به طبع هر اشتباه آنها نیز میتواند باعث تنزل شرکت و اشتباه استفادهکنندگان از اطلاعات مالی شرکت شود. پس رعایت اصول اخلاقی در این حرفه از اهمیت خاصی برخوردار است. البته رعایت اصول اخلاق حرفهای در جریان حسابرسی نیز الزامی است. در صورت عدم رعایت الزامات اخلاقی در حسابرسی، بهتر است فعالیت حسابرسی متوقف شود. اخلاق و رفتار اخلاقی بیشتر به اصول کلی مانند صداقت، درستکاری و غیره اشاره دارد و آن را علم معاشرت با خلق تعریف کردهاند. باتوجهبه اهمیت ارزشهای اخلاقی، هدف کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری تبیین جایگاه و لزوم رعایت اصول اخلاقی در رفع مشکلات حرفه حسابداری و رعایت آیین اخلاق حرفهای حسابداری است. در این کتاب پس از بیان تعریفی از حسابداری و اخلاق به لزوم رعایت موازین اخلاقی و پرداخته و اهم موارد عنوان شده در آییننامه رفتار حرفهای که مجموعهای خاص از قوانین و مقرراتی است که توسط نهادهای حاکمیتی حسابداران رسمی تعیین میشود، پرداخته شده است.
خواندن کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای حسابداران و دانشجویان رشتۀ حقوق مناسب است.
بخشی از کتاب اهمیت و نقش اخلاق در حسابداری
«اخلاق حرفهای شـامل احکام و روشهای پسندیدهای است که در یک حرفه مورداستفاده قرار میگیرد. از اخـلاق حرفهای بهعنوان دانشی یاد شده است که به نحوي روشمند، رفتار مناسب و درسـت را در هـر حرفه تبیین نموده و رهنمودهاي عملی و کاربردي را بهمنظور تعیین حدومرز مسئولیتها، ارائه میدهد. بهطوریکه ضوابط رفتاري و اخلاقی هر حرفه از مهمترین خطمشیهای آن حرفه به شمار میآید؛ بنابراین باید برخی از استانداردهاي اخلاقی، بادقت و حساسیت بیشتري رعایت شود از طرفی، صرفنظر از اینکـه اهـداف سـازمان تحـت مـدیریت مـدیران کداماند معمولاً مدیران در کوششهای که براي دستیابی به هدفهای سازمان انجام میدهند در چهـار نوع فعالیت اصلی درگیر میشوند. (تصمیمگیری، برنامهریزی، رهبري فعالیتهای عملیـاتی، کنترل) که براي انجام هر یک از فعالیتهای چهارگانه بالا مدیریت نیازمند اطلاعات است...»
حجم
۷۳۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۷۳۰٫۹ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه