معرفی و دانلود کتاب آمریکا pdf + خلاصه رایگان

تری دیری، مهرداد تویسرکانی
انتشارات:
نشر افق

معرفی کتاب آمریکا

کتاب آمریکا نوشتهٔ تری دیری و ترجمهٔ مهرداد تویسرکانی است. نشر افق این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این کتاب برای نوجوانان بالای ۱۲ سال نوشته شده است.

درباره کتاب آمریکا

کتاب آمریکا که با تصویرسازی‌های «مارتین براون» منتشر شده، ترجمه‌ای است از کتاب «The USA» مناسب برای نوجوانان بالای ۱۲ سال. موضوع اصلی این کتاب ایالات متحده است. این کتاب کودکان را با شش کابوی که به گوسفندان اعلان جنگ دادند، سرخپوست مرده‌ای که زنده شد و التماس کرد پوست سرش را نکنند، جزئیات ترسناکی دربارهٔ پدران زائر گوشت‌تلخ، «بیلی کید» آدمکش و «جین» هفت‌تیرکش آشنا می‌کند.

کتاب آمریکا ششمین کتاب از مجموعهٔ «تاریخ ترسناک» (Horrible Histories) است و تری دیری (Terry Deary) آن را نوشته است.

خواندن کتاب آمریکا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ نوجوانان بالای ۱۲ سال پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آمریکا و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابآمریکا
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه تاریخ ترسناک

نیکی
۱۴۰۵/۰۱/۱۳

مرسی طاقچه ی عزیز و دوست داشتنی که این سری کتابای خفن و مفید رو رایگان یا بی نهایت کردی❤️خیلی دوست داریم

حان‌حان
توصیه می‌کنم.