دانلود و خرید کتاب بن بست غرور فاطمه حیدریان

معرفی کتاب بن بست غرور

کتاب بن‌بست غرور نوشتۀ فاطمه حیدریان در انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است.

درباره کتاب بن بست غرور

کتاب بن‌بست غرور جزو مجموعۀ دانستنی‌های انقلاب اسلامی برای جوانان در مرکز اسناد انقلاب است و زندگی سیاسی ابوالحسن بنی صدر از زمان نمایندگی مجلس خبرگان قانون اساسی شورای انقلاب تا سرپرستی وزارت امور خارجه، دورۀ تشکیل کابینه و جنگ تحمیلی عراق علیه ایران و تقابل با نظام جمهوری اسلامی و رفتن از ایران را روایت می‌کند.

ابوالحسن بی‌صدر از نزدیکان امام خمینی در سال‌های حضور در فرانسه، اولین رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران، رئیس شورای انقلاب و مدیر مسئول روزنامهٔ انقلاب اسلامی بود. او از جمله دانشجویانی بود که هنگام تحصیل در اروپا، وارد نهضت اسلامی شد و تألیفاتی با موضوع جامعۀ توحیدی داشت. دوران ریاست‌جمهوری بنی‌صدر با تنش‌ها و رویدادهای مهمی چون انقلاب فرهنگی و حملۀ عراق به ایران همراه بود. او در ۳۱ خرداد ۱۳۶۰ استیضاح شد و در اول تیر همان سال عزل گردید. او بعد از این رویدادها از ایران خارج شد. 

کتاب بن‌بست غرور با اشاره به پیشینۀ خانوادگی وی، دوران تحصیل در ایران و فرانسه، چگونگی به قدرت رسیدن و سرانجام عزل از ریاست‌جمهوری و متواری شدن وی را بازگو کرده است. کتاب در ۶ فصل و با این عناوین به بررسی ظهور و سقوط ابوالحسن بنی‌صدر می‌پردازد: آغاز سفر به ایران؛ اولین قدم‌ها تا هدف؛ انتخابات ریاست جمهوری؛ رئیس‌جمهور منتخب بر مسند قدرت؛ مسئولیت رئیس‌جمهور در برابر رای‌دهندگان؛ پایان سفر، بازگشت به خانه .

فصل اول و دوم کتاب بن‌بست غرور به زندگی اجتماعی و سیاسی بنی‌صدر و چگونگی ارتباط و مواجهۀ وی با انقلاب اسلامی اشاره کرده و به مسئولیت‌های او بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخته است. فصل‌های سوم، چهارم و پنجم به تحولات دوران ریاست‌جمهوری بنی‌صدر و اختلافات ایجادشده توسط وی با افراد و نهادهای انقلابی اختصاص دارد و در فصل پایانی نیز به سرنوشت بنی‌صدر و عزل و فرار وی از کشور به پاریس اشاره شده است.

خواندن کتاب بن بست غرور را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

به دوستداران کتاب‌های سرگذشت‌نامه و تاریخ معاصر ایران به‌ویژه تاریخ انقلاب اسلامی پیشنهاد می‌کنیم.

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۷٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۱۸۸ صفحه

حجم

۷٫۱ مگابایت

سال انتشار

۱۳۸۹

تعداد صفحه‌ها

۱۸۸ صفحه

قیمت:
۳۲,۰۰۰
تومان