کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات
معرفی کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات
کتاب الکترونیکی تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات نوشتۀ رها راشدی اشرفی و قمر تکاوران است و انتشارات خرد جاوید آن را منتشر کرده است. کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات، به بررسی مسئلۀ انتخابات در ایران و حاشیههای آن پرداخته است.
درباره کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات
انتخابات ریاستجمهوری که هر ۴سال یکبار برگزار میشود، فرصتی برای حضور کاندیداها از احزاب و جریانهای مختلف سیاسی است تا با یکدیگر به رقابت بپردازند. کاندیداها برای جلب آرا در برابر وضع موجود و مشکلات موضعگیری میکنند و گفتمان انتخاباتی را پیرامون مسائلی مفصلبندی میکنند که بیشترین تأثیرگذاری را بر نتیجه آرا داشته باشد. فضای گفتمانی هر دوره از انتخابات به مسائل و مفاهیم ویژهای اهمیت میبخشد؛ بنابراین کاندیداها گفتمان خود را حول مسائل ویژهای مفصلبندی میکنند و اغلب در پایان دوره ۴ساله نخست ریاستجمهوری، یک دوره دیگر هم در انتخابات شرکت میکنند. شرکت در دور دوم انتخابات، مستلزم مفصلبندی گفتمانی جدید است که متأثر از فضای گفتمانی باشد؛ بنابراین وجود تغییر در گفتمان دو دوره کاندیدا محتمل است.
کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات به موضوعاتی همچون انتخابات آستانه ورود به عرصه تشکیل گفتمانی، انتخابات ریاستجمهوری در ایران، الگوهای انتخاباتی در ایران، بازیگران انتخابات، ساختار قدرت رسمی، احزاب و جریانهای سیاسی، مبارزات انتخاباتی: کمپینها و تبلیغات، تحقیق تحلیل گفتمان، گفتمان و نسبت آن با ایدئولوژی و… پرداخته شده است.
خواندن کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به تحلیل مسائل سیاسی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب تغییر گفتمانی کاندیداهای پیروز در انتخابات
«هر دوره از انتخابات ریاستجمهوری، بازیگران متفـاوتی دارد و در صـورت ثابتبودن بـازیگران در دو دوره، امکـان مقایسـۀ گفتمـان کاندیدا و مرور تغییـرات آن فراهم میشود. در واقـع شـرکت کاندیـدا بـرای دومین بار در انتخابـات ریاستجمهوری، او را در مرز میان دولـت اول دولت دوم خـود قرارمی دهد و بنا بـه شرایط موجود، گفتمان انتخابـاتی خـود را برمیگزیند. بـرای نشاندادن تغییـر یـا عدم تغییر گفتمان کاندیدا، از روش تحلیل گفتمـان بـرای سـه رئیسجمهور اخیـر استفاده میکنیم و گفتمان انتخاباتی آنها را از خلال متون مربوط بهدورۀ تبلیغـات انتخابات، میکاویم. ســید محمــد خــاتمی در ســال ۱۳۷۶ بــرای نخستینبار در انتخابــات ریاستجمهوری شرکت کرد و گفتمانی را مطرح ساخت که بیشتر منتقدانه بود بنا به فضای خاص گفتمانی حاکم بر این دوران، بـا گفتمـانی «مردمدارانه» وارد رقابتها شـد. فضـای انتخابـاتی سـال ۱۳۷۶ متـأثر از شـرایط سـخت سیاسـی و اقتصادی بود. بحران دیپلماتیک، نرخ تـورم ۵۰درصـدی مسائلی ازایندست، موجب شد تا خاتمی «مردم» و بهبود شرایط معیشت آنان را مـدنظر قرار دهد...»
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه
حجم
۱٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۰۰ صفحه