معرفی کتاب زنان و ارتقاء شغلی، راهی به اوج
کتاب الکترونیکی زنان و ارتقاء شغلی: راهی به اوج نوشتۀ هیرا علی با ترجمۀ آرش شهرامفر، دکتر مریم تفنگچی، دکتر زهره مظاهری و زهرا سلمانیپور توسط نشر خزه منتشر شده است. این کتاب راهنمایی جامع برای زنان در مواجهه با موانع شغلی، به ویژه شکستن سقف شیشهای در محیطهای کاری است.
درباره کتاب زنان و ارتقا شغلی، راهی به اوج
کتاب زنان و ارتقاء شغلی به بررسی چالشهایی میپردازد که زنان در مسیر پیشرفت شغلی خود با آن روبهرو هستند. نویسنده، هیرا علی، با بهرهگیری از تجربههای شخصی و پژوهشهای مختلف، مشکلاتی مانند تبعیض جنسیتی، خودکمبینی، و فرهنگ سازمانی محدودکننده را تحلیل کرده و راهکارهایی عملی برای غلبه بر این موانع ارائه میدهد. این کتاب بر اهمیت رشد حرفهای، تقویت اعتمادبهنفس، و ایجاد شبکههای حمایتی تأکید دارد. هیرا علی استراتژیهایی برای مدیریت تعارضها، دستیابی به اهداف شغلی، و ایجاد تعادل میان زندگی شخصی و حرفهای ارائه میدهد. این اثر بهویژه برای زنانی که به دنبال رهبری و تأثیرگذاری در محیطهای کاری هستند، الهامبخش است.
کتاب زنان و ارتقا شغلی، راهی به اوج را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای زنانی که در محیطهای کاری به دنبال پیشرفت حرفهای و مدیریتی هستند و همچنین برای مدیران منابع انسانی و کسانی که در زمینه توانمندسازی زنان فعالیت دارند، مناسب است.
بخشی از کتاب زنان و ارتقا شغلی، راهی به اوج
«جامعه به دختران به خاطر خوب بودن و نه جسور بودن پاداش میدهد و آنها را ترغیب میکند که اهل همکاری و متابعت باشند و هرگز گستاخی و نافرمانی نشان ندهند. بنابراین جای تعجب نیست که آنها همان کاری را انجام میدهند که از دختران خوب انتظار میرود: سر خود را پایین بیندازند و طبق قوانینِ بازی رفتار کنند.
از این رو نمیتوانیم انکار کنیم که بیشتر ما محصول فرزندپروری و فرهنگ جنسیتی هستیم، هر چند که نمیتوان منکر مجموعهای از واقعیتهای اجتماعی شد که شک و تردید را در زنان ایجاد یا تشدید میکند. به هر حال، تنها موقعیتی که هرگز نمیتوانیم از آن اجتناب کنیم جنسیت ماست. دقیقاً به همین دلیل است که بیشتر چالشهای درونی ما مانند سندرم ایمپاستر، ترس از دست دادن، کمالگرایی و غیره، دارای زمینهٔ اجتماعی عمیقی هستند.
بسیاری از اوقات، علیرغم تمام تلاشهایمان، مسیر ما همچنان توسط موانع نامرئی مسدود میشود. درست در همین زمان است که باید این موانع را بررسی کنیم و تشخیص دهیم که آیا این موانع، درونی هستند یا از سوی افراد و محیط اطرافمان ایجاد شدهاند. به نظر میرسد جامعه، موفقیت یک مرد را به توانایی او نسبت میدهد، اما موفقیت یک زن اغلب به فرصتهای مناسب، شانس و اقبال یا چندین عامل دیگر غیر از تلاش و توانمندیهای خودش نسبت داده میشود. برعکس، شکست در دنیای مردان میتواند بدشانسی تلقی شود، در حالی که شکست در دنیای زنان ناشی از عدم آمادگی یا مهارت پایین آنها در نظر گرفته میشود. از سوی دیگر، زنان تمایل دارند در برابر شکست یا حتی فکر شکست، بسیار بیشتر از مردان محتاط باشند. مردان شکست را راحتتر میپذیرند و به عنوان یک تجربه به آسانی از آن عبور میکنند.»
حجم
۱۶۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه
حجم
۱۶۰٫۰ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۱۶۸ صفحه