کتاب قدرت تسهیلگری
معرفی کتاب قدرت تسهیلگری
"کتاب قدرت تسهیلگری توسط جمعی از تسهیلگران از نقاط مختلف دنیا در سال ۲۰۲۱ تدوین شد و در سال ۱۴۰۲ به همت داوطلبانه تعدادی از تسهیلگران ایرانی به فارسی ترجمه شد.
هر فصل به قدرت تسهیلگری در حوزههای مختلف تجارت، اجتماع، زندگی و جامعه میپردازد. مثالهایی ارایه میکند که نشان میدهد چگونه تسهیلگری به مردم کمک میکند تا از طریق همفکری به نتایج شگفتانگیز و تأثیرگذاری برسند.
فصلهای کتاب با این موضوع شروع میشوند که چگونه قدرت تسهیلگری میتواند به ایجاد تغییرات مثبت و پایدار در سازمانها کمک کند، به سازمانها کمک کند استراتژیک و انتقادی فکر کنند و به حل تعارضات کمک کند. چند فصل آخر به این موضوع میپردازد که چگونه قدرت تسهیلگری میتواند فراتر از حل مشکلات خاص یا دستیابی به اهداف خاص عمل کند؛ به عبارتی چگونه میتوان از تسهیلگری برای کمک به افراد، تیمها و جامعه به طور کلی استفاده کرد تا با هم فکر کنند، رشد کنند و نوآوری داشته باشند."
کتاب توصیف خوبی از تجربیات تسهیلگران از نقاط متفاوت دنیا در اختیار خوانندگان قرار میدهد. بیان این تجربیات نویسندگان کتاب تصویری کلی از تسهیلگری ارائه میدهد.
هنوز کتاب رو مطالعه نکردم اما به توصیه دوستان مشتاقم که بخونمش. آرزو میکنم تمام کودکان سرزمینم فرصت تجربه کلاس فبک رو داشته باشند🙏🏻🌻🌱✨❤