کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا
معرفی کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا
کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا نوشتهٔ ملنی کمت و اسحاق دیوان و آلن ریچردز و ترجمهٔ افشین متقی و مصیب قره بیگی است. انتشارات دانشگاه خوارزمی این کتاب درسی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا
کتاب درسی اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا شامل مباحثی نظیر «منابع جغرافیایی و توسعه سیاسی در خاورمیانه»، «اقتصاد سیاسی خیزشهای عربی»، «توتالیتاریسم، تغییر اجتماعی و نقش طبقات متوسط»، «اقتصاد و فضای جامعه در خاورمیانه»، «رشد اقتصادی ناهمتراز»، «سه مرحله توسعه»، «رشد دوره اخیر»، «عملکرد صادرات»، «اثرات نوسازی مالی»، است.
درباره انتشارات دانشگاه خوارزمی
ادارهٔ انتشارات دانشگاه خوارزمی، زيرمجموعهٔ معاونت پژوهش و فناوری است و بر دو بخش کتابها و نشریات نظارت دارد. این اداره با هدف گسترش و تسهيل چاپ آثار ارزشمند اساتيد و پژوهشگران، در زمينههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پايه و هنر و معماری تأسيس شده است و بر فعالیت نشریات علمی دانشگاه که به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی در زمينههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پايه و علوم زیستی منتشر شده، نظارت دارد.
خواندن کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب درسی را به دانشجویان رشتهٔ علوم سیاسی و روابط بینالملل پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اقتصاد سیاسی خاورمیانه و شمال آفریقا
«منظور ما از کنشگران اجتماعی هرگونه گروه و طبقهای اسـت کـه بـا حکومت در حال تعامل هستند، به دنبال شکل دادن به سیاسـتهـای آن هسـتند و از اسـتراتژیهـای رشد حکومت متأثر میشوند. هر یک از این تعاریف میتواند مورد تردیـد باشـد. چراکـه هـمچنـان دربارهی نقش موثر حکومت در فرایند توسعه، انتخاب سیاستهای همسـو بـا گـروههـای داخلـی و کنشگران بینالمللی، نظریات متناقضی وجود دارد».