کتاب نظام بین الملل پساکرونا
معرفی کتاب نظام بین الملل پساکرونا
کتاب نظام بین الملل پساکرونا نوشتهٔ ارسلان قربانی شیخ نشین و حمید احمدی نژاد است. انتشارات دانشگاه خوارزمی این کتاب درسی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب نظام بین الملل پساکرونا
کتاب درسی نظام بین الملل پساکرونا شامل مباحثی نظیر «چیستی بحران»، «مفهومشناسی بحران»، «مفهومشناسی مدیریت بحران»، «رویکردها و مراحل مدیریت بحران»، «معکب بحران»، «تاریخچه و مفهوم»، «سناریونویسی»، «تاریخچه و تعریف سناریونویسی»، «روند تجزیه و تحلیل سناریو»، «راهبرد پژوهش در انطباق چارچوب مفهومی»، «بیماریهای همهگیر و نظام بینالملل»، «پاندمیهای مهم در تاریخ بینالملل معاصر» است.
درباره انتشارات دانشگاه خوارزمی
ادارهٔ انتشارات دانشگاه خوارزمی، زيرمجموعهٔ معاونت پژوهش و فناوری است و بر دو بخش کتابها و نشریات نظارت دارد. این اداره با هدف گسترش و تسهيل چاپ آثار ارزشمند اساتيد و پژوهشگران، در زمينههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پايه و هنر و معماری تأسيس شده است و بر فعالیت نشریات علمی دانشگاه که به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی در زمينههای علوم انسانی، فنی و مهندسی، علوم پايه و علوم زیستی منتشر شده، نظارت دارد.
خواندن کتاب نظام بین الملل پساکرونا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب درسی را به دانشجویان رشتهٔ علوم سیاسی و روابط بینالملل پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب کتاب نظام بین الملل پساکرونا
«روابط بینالملل عرصهی تحول، تغییر و پویایی است. این امر باعث شده تا همواره اندیشمندان در صدد فهم تغییرات این حوزه برآیند و به عبارتی خود را مجهز به تصویرسازی و پیشبینی افق آیندهی این عرصه کنند. در این میان گاهی نظام بینالملل با بحرانهایی مواجه میشود که زمینهی تسریع در این تغییر و تحول را به وجود میآورد. در همین ارتباط کرونا به عنوان پدیدهای پیچیده، مبهم و چندبُعدی همهی عرصههای جهانی از اقتصاد و سلامت گرفته تا سیاست و امنیت را تحت تاثیر قرار داد، به گونهای که برخی آن را نقطهی عطفی برای تقسیمبندی جهان به پیش و پس از آن تعریف کردند. با این اوصاف سخن گفتن از جهان پساکرونا و به طور خاصتر نظام بینالملل پساکرونا نیز چندان عجیب و بیهوده نیست».
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۱۵ صفحه
حجم
۲٫۴ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۲۱۵ صفحه