معرفی و دانلود کتاب پست مدرنیسم pdf + خلاصه رایگان

کتاب پست مدرنیسم

قدم اول

۲.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب پست مدرنیسم

کتاب پست مدرنیسم نوشتهٔ ریچارد آپیگنانسی و ترجمهٔ فاطمه جلالی سعادت است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات و حاوی شرحی بر مکتب پست‌مدرنیسم است.

درباره کتاب پست مدرنیسم

پست مدرنیسم دقیقا چیست؟ کتاب پست مدرنیسم نوشتهٔ ریچارد آپیگنانسی می‌تواند راهنمایی برای پاسخ به این پرسش باشد. ریچارد آپیگنانسی در این اثر پست‌مدرنیسم را در هنر، سیات و فلسفه مورد بحث و بررسی قرار داده است. او در این کتاب به بررسی دیدگاه پست‌مدرنیسم در مورد جهان امروز و جهانی‌شدن، تروریسم و جنگ پیش‌بینی‌نشده‌ای پرداخته که با آغاز قرن ۲۱ هم‌زمان بودند.

خواندن کتاب پست مدرنیسم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به کسانی که می‌خواهند به چیستی پست‌مدرنیسم پی ببرند، پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پست مدرنیسم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:پست مدرنیسم
برچسب:مجموعه قدم اول

سعید
توصیه نمی‌کنم.
۱۴۰۳/۱۲/۲۵

کیفیت صفحات و نوشته‌ها خیلی پایینه و اصلا خوانا نیست. لطفا فایل جدیدی را جایگزین کنید.