معرفی کتاب اگزیستانسیالیسم
کتاب اگزیستانسیالیسم نوشتهٔ ریچارد آپیگنانسی و ترجمهٔ حمیدرضا قوچانی و ابراهیم اسکافی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات است.
درباره کتاب اگزیستانسیالیسم
ریچارد آپیگنانسی در کتاب اگزیستانسیالیسم که با تصویرسازیهای «اسکار زارات» منتشر شده، به این پرسش پاسخ میدهد که آیا اگزیستانسیالیسم یا مکتب اصالت وجود همان بازی با واژههایی همچون پوچی، یأس، نقصان، هیچبودگی و امثال آنها است؟ خواننده با مطالعهٔ این کتاب درمییابد که نوشتههای «آلبر کامو»، «ژان پل سارتر» و « مارتین هایدگر» که بهعنوان سردمداران مکتب اگزیستانسیالیسم شناخته شدهاند، چه تفاوتهای با یکدیگر دارند. این کتاب قدم اول برای پاسخ به پرسشهایی در حوزهٔ مکتب اصالت وجود است. ریچارد آپیگنانسی در این کتاب با زبانی ساده رویکردهای این مکتب فلسفی را شرح داده است.
خواندن کتاب اگزیستانسیالیسم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شناخت مکاتب فلسفی و علاقهمندان به فلسفهٔ مدرن پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب اگزیستانسیالیسم و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | اگزیستانسیالیسم |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۸۵۱۴۲۴۴ |
| تعداد صفحهها | ۱۷۵ صفحه |
| قیمت کتاب | ۵۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه قدم اول |
اگزیستانسیالیسم به یمن گسترش در شاخههای مختلف علوم انسانی، به نامی آشنا تبدیل شده است. مکتبی فلسفی که بزرگانی مانند کییرکگور، نیچه، ژان پل سارتر و گابریل مارسل از سردمداران آن هستند.