معرفی و دانلود کتاب آگاهی pdf + خلاصه رایگان

کتاب آگاهی

قدم اول

۳.۰(از ۷ امتیاز)

معرفی کتاب آگاهی

کتاب آگاهی نوشتهٔ دیوید پاپینو و ترجمهٔ حمید رحیمی است. انتشارات شیرازه کتاب ما این کتاب را منتشر کرده است. این کتاب از مجموعهٔ «قدم اول» این انتشارات است.

درباره کتاب آگاهی

کتاب آگاهی می‌تواند قدم اول خواننده برای ورود به حوزهٔ آگاهی و رویکردهای مختلف آن باشد. دیوید پاپینو در این کتاب تلاش کرده است تا از طریق ایجاد فهمی از ارتباط میان ذهن و ماده، مفهوم آگاهی را توضیح دهد. دیوید پاپینو این مبحث را با یک سؤال آغاز کرده است؛ آگاهی چیست؟ او برای پاسخ به این پرسش به‌جای تعریف مفاهیم از مثال‌ها استفاده کرده است؛ چراکه بر این عقیده بوده که مثال‌ها می‌توانند در درک بهتر مفاهیم کمک‌کننده باشند. تصویرسازی‌های این کتاب فلسفی را «هوارد سلینا» بر عهده داشته است.

خواندن کتاب آگاهی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران فلسفهٔ مدرن و علاقه‌مندان به نظریات و مکاتب فلسفی پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب آگاهی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:آگاهی
شابک:۹۷۸۶۰۰۹۶۳۵۴۰۵
تعداد صفحه‌ها:۱۷۴ صفحه
قیمت کتاب:۵۰۰۰۰ تومان
برچسب:مجموعه قدم اول

نظری برای کتاب ثبت نشده است.