کتاب غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی
خواندن نظراتمعرفی کتاب غریب قریب: زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی
«غریب قریب» زندگینامه مهاجر افغانی شهید رجب غلامی است که به همت علی نعمتی و گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی جمعآوری شده است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
روزی که برای اولین بار برای کار در مرغداری نزد من آمد، جثّهای ضعیف و خیلی لاغر داشت که حتی نمیتوانست یک کیسه خوراک را به تنهایی بار فرغون کند و به داخل سالن ببرد.
من بیشتر وقتها کمکش میکردم تا مبادا اذیت شود. چون پسری بسیار صادق و رو راست و در عین حال سالم بود. امتحانش کردم. به او اعتماد کامل پیدا کردم. دستش پاک بود. سعی کردم به هر نحوی شده رجب را نزد خودم نگه دارم. هر چند آن زمان، من به همراه خانواده در همان مرغداری که با فاصله کمی از شهر قرار داشت زندگی میکردیم.
اتاقی را برای رجب در نظر گرفتم. روزها گذشت تا اینکه بعد از مدتی، من همراه خانواده از مرغداری به شهر نقل مکان کردم و مجبور شدم رجب را تنها بگذارم.
من بیشتر روزها و حتی شبها تا دیر وقت همراهش بودم تا مبادا از تنهایی بترسد، چون او سن و سالی نداشت. ولی بعد از مدتی برایش عادی شد. او توانست با تنهایی و آن شرایط کنار بیاید. بیشتر وقتها میدیدمش که پای پیاده و گاهی با دوچرخه، مسیر مرغداری تا شهر را طی میکرد تا در نماز جماعت و حتی روزهای جمعه در نمازجمعه شرکت کند.
آموزش موتور سواری و خرید آن برای رجب، از زمانی جدی شد که رجب، یک روز داخل سالن مرغداری یک سوسمار (بزمجهای) را دید که خودش را به در و دیوار و قفسهها میزند و همین باعث ترس رجب شده بود.
نوجوان پنجاهساله
سلام بر ابراهیم (۲)گروه نویسندگان
پسرک فلافلفروشگروه نویسندگان
بازگشتگروه نویسندگان
شاهرخ حر انقلابگروه نویسندگان
راز رضوان؛ زندگینامه و خاطرات سردار مقاومت اسلامی عماد مغنیه (حاج رضوان)گروه نویسندگان
در مسیر بندگی
لواسان تا کانی مانگاگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
اسرائیل اسیرگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
شیخ عبدالکریمگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
نسیمی از ملکوتگروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی
شهید غلامی مصداق بارز این آیه کریمه است. الَّذِینَ آمَنُوا وَهَاجَرُوا وَجَاهَدُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنْفُسِهِمْ أَعْظَمُ دَرَجَةً عِنْدَ اللَّهِ ۚ وَأُولَٰئِکَ هُمُ الْفَائِزُونَ. آنانی که ایمان آوردند، و هجرت کردند، و با اموال و جانهایشان در راه خدا جهاد
مطمئنم اول خواست خدا وبعد عنایت خود شهید بود ک کتابشونو بخونم... غریبی که خدا نخواست غریب بمونه! بهترین جمله در وصف این شهیده حتما بخونید وبه دیگران هم توصیه کنیدبخونن شادی روحشون صلوات
به به چقد یک کتاب میتونه شیرین باشه😍
یک از بهترین کتاب هایی که در کل عمرم خوندم