دانلود و خرید کتاب ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی کریس دلانی ترجمه محمدرضا ترابیان اصفهانی
تصویر جلد کتاب ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی

کتاب ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی

معرفی کتاب ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی

کتاب الکترونیکی ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی نوشتۀ کریس دلانی و ترجمۀ محمدرضا ترابیان اصفهانی است و انتشارات گیوا آن را منتشر کرده است. کتاب ابزارها و تکنیک های کوچینگ فردی و سازمانی، به‌عنوان روشی برای تبدیل کلاس درس، خانواده و شرکت به یک تیم قدرتمند سخن گفته است.

درباره کتاب ابزارها و تکنیک‌های کوچینگ فردی و سازمانی

کوچینگ امروزه تبدیل به یکی از روش‌های کارآمد و مؤثر تربیت منابع انسانی هر سازمان و شرکتی شده است. مدیران و رهبران هوشمند از تکنیک‌های کوچینگ برای رساندن نیروهای انسانی خود به حداکثر بهره‌وری استفاده می‌کنند. اما این روش با راه‌های سابقِ افزایش بهره‌وری تفاوت عمده‌ای دارد. یک کوچ به نیروی کار به‌مثابهٔ یک انسان نگاه می‌کند و نه یک ماشین. یک مدیر با درنظرگرفتن شرایط روانی افراد سازمان و پتانسیل‌های منحصربه‌فرد آن‌ها، سعی در به ‌اوج‌رساندن سازمان و افرادش دارد. کتاب ابزارها و تکنیک‌های کوچینگ فردی و سازمانی تمام آنچه را مدیران باید برای سرپا نگه‌داشتن تجارت خود و به جلو راندن آن بدانند، در اختیارشان قرار می‌دهد.

کتاب ابزارها و تکنیک‌های کوچینگ فردی و سازمانی راه و روش‌هایی را در اختیار کوچ‌ها قرار می‌دهد تا بتوانند در روحیات مراجعان خود دقیق شوند، احساسات انسانی آن‌ها را درک کنند و از حداکثر توانایی‌هایشان در مسیر رشد شخصی و حرفه‌ای بهره ببرند. همهٔ ما نقطه‌ضعف‌ها، مهارت‌ها، کیفیت‌ها و ترجیحات شخصیتی داریم. راز موفقیت هرکس در این است که بداند در چه چیز مهارت بیشتری دارد. در بسیاری موارد افراد خود را کمتر از آن می‌پندارند که واقعاً هستند. کوچینگ به افراد کمک می‌کند تا به خود جوان‌ترشان نگاهی بیندازند و دستاوردهای دوران نوجوانی خود را بسنجند. سپس با برجسته‌کردن نقاط قوتی که فراموش کرده‌اند، به مهارت‌های خود آگاه ‌شوند و به‌سوی بهترشدن قدم بر‌دارند. آگاهی به سمت تغییرات مثبت، به انسان‌ها نشان می‌دهد که چگونه در حال‌ رشد و یادگیری هستند و چگونه به جلو حرکت می‌کنند.

کریس دلانی یکی دیگر از راه‌های سادهٔ سنجیدن میزان موفقیت مراجعان را یادداشت خاطرات روزانه می‌داند. دفترچه خاطرات علاوه بر ثبت روند پیشرفت، کمک می‌کند تا افراد نهانی‌ترین احساسات خود را روی کاغذ بیاورند. این دفترچه همچنین به تشخیص الگوهای احساسات مثبت و منفی کمک می‌کند. به‌طورکلی همهٔ ما آدم‌ها هرروزه در حال‌ رشد و یادگیری هستیم و می‌توان گفتن هیچ ۲ روزی از زندگی‌مان یکسان و شبیه به هم نیست. آگاهی به این روند صعودی و گاه نزولی، ما را قادر می‌سازد که نقشه‌ای ترسیم کنیم و مطابق با آن پیش برویم تا به بهترین نسخه از خودمان نزدیک شویم و بیشترین کارایی را برای زندگی شخصی خود و سازمانی که در آن کار می‌کنیم داشته باشیم.

کتاب ابزارها و تکنیک‌های کوچینگ فردی و سازمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به مدیران و به کارمندان کمک می‌کند تا حداکثر سود و بهره‌وری را برای سازمان خود به ارمغان بیاورند.

بخشی از کتاب ابزارها و تکنیک‌های کوچینگ فردی و سازمانی

«بسیاری از مراجعان کوچینگ به من خواهند گفت که «تصمیم اشتباهی گرفتند ... کاش می‌توانستند زمان را به عقب برگردانند.» معمولاً وقتی اشتباه می‌کنیم دچار بدبینی می‌شویم اما همه‌ی ما از اشتباه کردن درس می‌گیریم. اشتباه کردن چیز خوبی است. آلبرت انیشتین زمانی گفت: «هر کس که هرگز اشتباه نکرده هرگز چیز جدیدی را امتحان نکرده است.» راز این قضیه این است که از گذشته‌یتان درس بگیرید و به آینده‌یتان بنگرید و زندگیتان را در زمان حال زندگی کنید.

هر اشتباهی (فرصت یادگیری) که احساس می‌کنید مرتکب شده‌اید، باید به گذشته نگاه کنید و به یاد داشته باشید که باید انتخاب می‌کردید. شما با شرایط دانش و تجربیات خود در آن زمان خاص (که با تجسم درد یا لذت بازنمایی می‌شد) دست به انتخاب زدید. شما این انتخاب را کردید و از آن درس گرفتید. این تجربه‌ی جدید به شما فرصت یادگیری جدیدی داد و با این تجربه و دانش جدید و با توجه به انتخاب‌های مشابه دوباره می‌توانید تصمیم جدید آگاهانه‌تری بگیرید؛ این‌طور نیست؟...»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

حجم

۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۳

تعداد صفحه‌ها

۱۶۲ صفحه

قیمت:
۵۹,۰۰۰
تومان