کتاب خرده ماه ها
معرفی کتاب خرده ماه ها
کتاب الکترونیکی خرده ماه ها نوشتۀ نینا مینگیا پاولز و ترجمۀ الهام صیفی کار است و انتشارات دانشآفرین آن را منتشر کرده است. خرده ماهها، دلنوشتههایی در مورد غذا و تعلق خاطر است. نینا مینگیا پاولز به ولینگتون، کوتا کینابالو و شانگهای سفر میکند و به کمک غذاهای خیابانی، ضیافتهای خانوادگی و خوراکیهای دوران کودکیاش میکوشد میراث چینی-مالزیایی خود را حفظ کند.
درباره کتاب خرده ماه ها
کتاب خرده ماهها، خاطرات یک سال خوردن در شانگهای نوشتۀ نینا مینگیا پاولز، یک اثر دلنشین است که تجربیات نویسنده در طول یک سال زندگی و خوردن در شهر شانگهای را به تصویر میکشد. این کتاب، که در قالب خاطرات و تجربیات شخصی نوشته شده، خوانندگان را با سفری خوشمزه و فرهنگی در شهر پرجنب و جوش شانگهای همراه میکند. پاولز در این کتاب به روایت تجربیات خود در زمینۀ کشف غذاهای مختلف و فرهنگ غذایی شانگهای میپردازد. از دیدار با غذاهای محلی گرفته تا تعامل با فرهنگ و مردم شهر، نویسنده تجربیات گوناگون خود را در قالب داستانهایی جذاب و پر از توصیفات زنده ارائه میدهد.
خرده ماهها نهتنها یک سفر غذایی است، بلکه بهعنوان یک اکتشاف فرهنگی عمیق عمل میکند. نویسنده بامهارت خاصی به توصیف تجربیات خود پرداخته و فضایی را خلق میکند که خواننده را به درکی عمیقتر از فرهنگ و جامعهٔ شانگهای هدایت میکند. او با بررسی غذاهای مختلف، از خوراکهای سنتی گرفته تا غذاهای خیابانی و رستورانهای مدرن، نمایشی از تنوع و غنای فرهنگ غذایی شانگهای به خوانندگان ارائه میدهد. علاوه بر غذاها، خرده ماهها به تجربیات شخصی نویسنده در شانگهای میپردازد. این کتاب بهتصویرکشیدن لحظههایی از شادی، تأمل و حتی گاهی اوقات دلتنگی را در بردارد. پاولز به خوانندگان نشان میدهد که چگونه غذا میتواند نهتنها یک نیاز جسمانی، بلکه بخشی از هویت فرهنگی و عاطفی ما باشد. یکی از نکات قابلتوجه در کتاب، توانایی نویسنده در ایجاد ارتباط عمیق بین غذا، فرهنگ، و تجربیات شخصی است. خرده ماهها به خوانندگان اجازه میدهد تا با دنیایی از تجربیات و احساسات آشنا شوند که از طریق غذا و فرهنگ به تصویر کشیده میشود. در مجموع، خرده ماهها یک رمان جذاب و خواندنی است که به خوانندگان دیدگاهی جدید و متفاوت نسبت به فرهنگ غذایی شانگهای و تأثیر آن بر زندگی فردی ارائه میدهد.
خواندن کتاب خرده ماه ها را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به دنبال داستانهایی با مضامین فرهنگی و غذایی هستند، مناسب است.
بخشی از کتاب خرده ماه ها
«یک جفت چاپستیک پلاستیکی صورتی، یک کاسه پر از نودل فوری، عطر عصارهی مرغ و چای یاس. بخار، کمکم بینیام را قلقلک میدهد. پوپو، مادربزرگم، از روی صندلی لاکیاش مرا میپاید.
این یکی از ابتداییترین خاطراتم است که اشکال آن تار هستند و رنگها به شکل امواج شعلهور دیده میشوند. پلاستیک زرد و صورتی، قرش تبتی سورمهای. مطمئن نیستم که تمامی بخشها واقعی باشند اما میدانم بعدش چه شد. وقتی هیچکس حواسش نیود کاسه را برگرداندم. لبهی کاسه با صدای تقی به میز خورد، نودلها ریختند و چاپستیکهایم روی زمین افتادند. مادرم داد کشید آیا! همانطور که انتظارش را داشتم. اما در خاطره-رویایم پوپو از جایش تکان نمیخورد. بیحرکت سرجایش میماند و مرا تماشا میکند.
فقط میخواستم خرابکاری کنم اما فکر میکنم اولین حرکت شورشیام نیز بود. دیگر چاپستیک نمیخواهم. دیگر نودل نمیخواهم. حداقل امروز....»
این کتاب شما رو وسط کلی غذا و طعم های جدید غرق میکنه....