معرفی کتاب بزرگ شدن در ترکیه
کتاب مصور «بزرگ شدن در ترکیه» با نویسندگی و تصویرگری ازگه سامانچی و ترجمهٔ حسنا مهرمحمدی در نشر اطراف چاپ شده است.
درباره کتاب بزرگ شدن در ترکیه
این کتاب مصور خودزندگینامهٔ ازگه سامانچی است که همزمان با روایت زندگی خود، تاریخ و ویژگیهای فرهنگی و اجتماعی ترکیه را نیز تصویر میکند. در این کتاب سرنوشت دختری را میبینیم و میخوانیم که دلش میخواست به خارج از چارچوبهای جامعه قدم بگذارد و هرچند دشوار، طرح زندگیاش را خودش بکشد. بزرگشدن در ترکیه داستانی است که ما را نیز به جسوربودن و رفتن به دنبال آرزوهایمان ترغیب میکند.
کتاب بزرگ شدن در ترکیه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب به کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالانی که به کتابهای مصور علاقه دارند، پیشنهاد میشود.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب بزرگ شدن در ترکیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | بزرگ شدن در ترکیه |
| حجم فایل کتاب: | ۲۴۰.۸۵ مگابایت |
| شابک: | ۹۷۸۶۲۲۶۱۹۴۲۵۹ |
| تعداد صفحهها: | ۲۰۰ صفحه |
| قیمت کتاب: | ۴۲۰۰۰ تومان |

تلفیق قصه و طنز و گرافیک برای روایت واقعی ماجرای زندگی دختری بازیگوش در جغرافیایی نزدیک ما با وقایع تلخ و شیرین بزرگ شدنش، این کتاب رو جذابتر از چیزی که فکر میکردم، کرده بود. ترکیب و همنشینی جزییات خانه،...بیشتر
جالب بود..حتی درباره تاریخ ترکیه مطالبی را میگفت که شاید تاحالا با دقت بهش توجه نکردی یا اصلا نشنیدی
خیلی دلنشین و دوست داشتنی بود
خیلی خوب بود ممنون از نویسنده دمش گرم