معرفی و دانلود کتاب بزرگ شدن در ترکیه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر اطراف

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بزرگ شدن در ترکیه

کتاب مصور «بزرگ شدن در ترکیه» با نویسندگی و تصویرگری ازگه سامانچی و ترجمهٔ حسنا مهرمحمدی در نشر اطراف چاپ شده است.

درباره کتاب بزرگ شدن در ترکیه

این کتاب مصور خودزندگی‌نامه‌ٔ ازگه سامانچی است که هم‌زمان با روایت زندگی خود، تاریخ و ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی ترکیه را نیز تصویر می‌کند. در این کتاب سرنوشت دختری را می‌بینیم و می‌خوانیم که دلش می‌خواست به خارج از چارچوب‌های جامعه قدم بگذارد و هرچند دشوار، طرح زندگی‌اش را خودش بکشد. بزرگ‌شدن در ترکیه داستانی است که ما را نیز به جسوربودن و رفتن به دنبال آرزوهایمان ترغیب می‌کند.

کتاب بزرگ شدن در ترکیه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب به کودکان، نوجوانان و حتی بزرگسالانی که به کتاب‌های مصور علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بزرگ شدن در ترکیه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببزرگ شدن در ترکیه
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۹/۱۱/۳۰
فرمت کتابPDF

Marzieh
۱۴۰۲/۰۱/۲۰

تلفیق قصه و طنز و گرافیک برای روایت واقعی ماجرای زندگی دختری بازیگوش در جغرافیایی نزدیک ما با وقایع تلخ و شیرین بزرگ شدنش، این کتاب رو جذاب‌تر از چیزی که فکر می‌کردم، کرده بود. ترکیب و هم‌نشینی جزییات خانه،...بیشتر

۱۴۰۳/۱۰/۱۵

خیلی خوب بود ممنون از نویسنده دمش گرم

bahar
۱۴۰۴/۰۶/۲۴

جالب بود..حتی درباره تاریخ ترکیه مطالبی را میگفت که شاید تاحالا با دقت بهش توجه نکردی یا اصلا نشنیدی

بهار
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

خیلی دلنشین و دوست داشتنی بود

موون~🐋🌻🌊
۱۴۰۵/۰۳/۲۱

تازه جای خوبش رسید که تموم شد😂💖ولی قشنگ بود و خیلی واقعی=))خودم تجربش کرده بودم جالب بود برام خوندنش چون یاد خودم افتادم