کتاب نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی
معرفی کتاب نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی
کتاب نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی نوشتهٔ علی اکبر جعفری و محمدتقی مشکوریان یکی از کتابهای تخصصی انتشارات دانشگاه اصفهان برای تدریس در رشتهٔ تاریخ این دانشگاه است.
درباره کتاب نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی
کتاب نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی دربارهٔ مطالعهٔ تاریخی نظام زمانشناختی در ایران دورۀ صفویه (۹۰۷ -۱۱۳۵ ه.ق) و بخش مهمی از جهانشناسی مردم آن روزگار است. در این کتاب، علاوه بر آگاهی و شناختِ دانش و بینش ایرانیان از مفهوم زمان در دورۀ صفویه، اطلاعات ارزشمندی از دستگاههای شمارش زمان، بهویژه ساعت و تنوع آن و بررسی چرایی رایج نشدن استفاده از ساعتهای مکانیکی، با وجود آشنایی با آن، حاصل میشود. بررسی نقاط ضعف زمانسنجی، رواج و باور عمومی به اختربینی، عمومیت گاه شمارها و تاریخگذاریهای غیر خطی از موضوعات دیگری است که در این کتاب به آنها اشاره شده است. موضوعاتی که پیوند عمیقی با فقر تاریخینگری در این دوره دارند.
درباره انتشارات دانشگاه اصفهان
انتشارات دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۳۳ شمسی شروع به کار کرده است؛ ولی فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۴۷ آغاز کرده است. فعالیتهای عمدهٔ انتشارات دانشگاه اصفهان در حوزهٔ کتاب عبارت است از تالیف و ترجمه و نشر کتابهای علمی و درسی برای رشتههایی که در دانشگاه تدریس میشود. نخستین کتاب از انتشارات دانشگاه اصفهان در سال ۱۳۳۸ هجری شمسی انتشار یافته و از آن سال تاکنون بیش ۷۳۰ عنوان کتاب به چاپ رسیده است. در حوزهٔ نشریات نیز دانشگاه اصفهان رتبهٔ چهارم تعداد نشریات علمیپژوهشی را در کشور داراست و در حال حاضر، بیش از ۴۰ نشریهٔ فعال در این حوزه منتشر میشود.
کتاب تخصصی نظام زمان شناختی در ایران عصر صفوی یکی از کتابهای کاربردی و جامع این انتشارات برای استفادهٔ دانشجویان و پژوهشگران است."
حجم
۱۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه
حجم
۱۶٫۳ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۳۵۲ صفحه