کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم) ماکوتو شینکای + دانلود نمونه رایگان
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم)

کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم)

معرفی کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم)

کتاب «اسم تو، مانگا (جلد دوم)» نوشتۀ ماکوتو شینکای و ترجمۀ صالحه ترابی نوا است و انتشارات نگاه آشنا آن را منتشر کرده است. این اثر جلد دوم مانگای جذاب و خواندنی اسم تو است.

درباره کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم)

در جلد اول، تاکی (پسری از توکیو) و میتسوها (دختری از شهری کوچک در دل کوهستان) که در دو مکان مختلف زندگی می‌کنند؛ یک روز صبح از خواب بیدار می‌شوند و روح خود را در بدن دیگری می‌بینند. در جلد دوم کتاب اسم تو، خوانندگان هم مانند تاکی و میتسوها از اینکه بدن و زندگی‌هایشان مدام باهم جابه‌جا می‌شد گیج می‌شوند و همین برای مخاطبان بسیار جذاب است و آن‌ها را به دل داستان می‌کشاند. زندگی تاکی و میتسوها سخت‌تر شده اما آن‌ها به‌تدریج واقعیت را پذیرفتند و سعی می‌کردند که با شرایط کنار بیایند. اما همیشه همان‌طور باقی نمی‌ماند.

مانگای اسم تو ۳ جلد دارد و به جابه جایی روح در بدن یک پسر و یک دختر نوجوان می‌پردازد. نسخۀ اولیۀ آن ابتدا به صورت رمان و بدون تصویرگری در سال ۲۰۱۶ منتشر شد. فیلمی که براساس این رمان ساخته شد، محبوبیت رمان را چند برابر کرد به همین دلیل ماکوتو شینکای تصمیم گرفت که آن را به مانگا تبدیل کند که در سال اول بیش از ۱.۳ میلیون نسخه از آن به فروش رسید.

مانگا رمان گرافیکی و یک هنر شرقی است که ریشه‌اش به کشور ژاپن برمی‌گردد. این فرم از روایت داستان قدمت تاریخی دارد، معمولاً سیاه‌وسفید هستند و رنگ‌های دیگر در آن‌ها دیده نمی‌شود. در مانگا معمولاً آداب‌ورسوم، فرهنگ، سبک و محیط زندگی در کشور ژاپن به تصویر کشیده می‌شود، اتفاقات ماورایی می‌افتد و جادو نقش پررنگی ایفا می‌کند. اکثر داستان‌ها بر تلاش و پشتکار تأکید می‌کنند. شخصیت‌های مانگا ظاهر اغراق‌آمیز دارند، چشمان درشت، لب و دهان کوچک با موهایی به رنگ‌های غیرمعمول و معمولاً احساساتشان را بسیار عمیق به مخاطب منتقل می‌کنند. مانگا برخلاف کتاب‌های مصور کشورهای دیگر که فقط برای کودکان و نوجوانان منتشر می‌شوند محدودیت سنی ندارند. طرح داستانی پیچیده در مانگا باعث می‌شود خواننده نتواند پیش‌بینی کند که چه اتفاقی قرار است رخ دهد به همین دلیل نظر مخاطبان زیادی را به خود جلب کرده است. مانگاها ابتدا در مجلات منتشر می‌شدند؛ اما به دلیل محبوبیت زیاد کم‌کم به صورت کتاب درآمدند.

خواندن کتاب اسم تو، مانگا (جلد دوم) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به نوجوانان و علاقه‌مندان به مانگا و همچنین دوستداران آثار کمیک پیشنهاد می‌کنیم.



نظرات کاربران

•°•~ترنم~•°•
۱۴۰۳/۰۵/۳۰

من این کتاب رو به صورت انیمه هم دیدم و خیلی راضیم داستان جالب و عالی داره حتما به صورت انیمه یا کتاب این رو مطالعه کنید خیلیییییی عالیه

☁️JM:
۱۴۰۴/۱۲/۰۵

خیلی قشنگ بود کتابای دیگه مثل روح تابستان یا پرتقال هم بخونید/همچنین پانکراسسس

مدرسه ابر قهرمانانه من
۱۴۰۴/۱۲/۱۸

بد نیست

maria
۱۴۰۴/۱۰/۲۶

حتما بخونیدش دوستای من جذابه

اسم تو، مانگا (جلد سوم)
ماکوتو شینکای
روح تابستان، مانگا (جلد اول)
هیروتا آداچی
موش خبرنگار؛ تعطیلات با طعم پنیر بوگندو
جرونیمو استیلتن
اسم تو، مانگا (جلد اول)
ماکوتو شینکای
داستان های ترسناک بچه شگفت انگیز مهربان
جف کینی
پرتقال، مانگا (جلد پنجم)
ایچیگو تاکانو
کاپیتان زیرشلواری (کتاب دهم)
دیو پیلکی
کاپیتان زیرشلواری (کتاب نهم)
دیو پیلکی
رهیافت حل مساله در ترمودینامیک سنجل و بولز (جلد اول)
داود طغرایی
آخرین بچه های زمین (جلد چهارم)
مکس برلیر
کاپیتان زیرشلواری (کتاب یازدهم)
دیو پیلکی
۱۰ گام تا غلبه بر استرس
دیوید اچ. بارلو
سوسک
ایان مک یوون
پرتقال، مانگا (جلد اول)
ایچیگو تاکانو
چیزهایی که دوست ندارم
مسعود ملک یاری
صبحانه مسموم
لمونی اسنیکت
داستان های ترسناک برای گفتن در تاریکی، خانه ارواح
آلوین شوارتز
مجموعه سلسله تقریرات دروس تفسیری؛ تفسیر سوره مبارکه بقره (جلد دوم)
محمدرضا مهدوی کنی
اراذل و اوباش؛ جلد سوم
اَرن بِلیبی
دوست اینترنتی مرموز من
زاک اویه

حجم

۴۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

حجم

۴۲٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۶۰ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
تومان