کتاب مرگ حواصیل
معرفی کتاب مرگ حواصیل
کتاب مرگ حواصیل نوشتهٔ زویا قلی پور است. خانه داستان چوک این مجموعه داستان کوتاه، معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب مرگ حواصیل
کتاب مرگ حواصیل حاوی یک مجموعه داستان کوتاه و معاصر و ایرانی است. عنوان این داستانها عبارت است از «صدودو مرگ، صدودو دلیل»، «نباید این کار رو میکردم»، «یاس بیستون»، «گوهرا» و «موگه و زریان». نویسندهٔ این کتاب خوشبینی، انتظار آزادی مطلق و فداکاری بیمورد و بیجا را آب در هاون کوبیدن، نشان دهد.
میدانیم که داستان کوتاه به داستانهایی گفته میشود که کوتاهتر از داستانهای بلند باشند. داستان کوتاه دریچهای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیتهایی و برای مدت کوتاهی باز میشود و به خواننده امکان میدهد که از این دریچهها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان میدهد و کمتر گسترش و تحول مییابد. گفته میشود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستانهای کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشتهها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونهای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده میشود. از عناصر داستان کوتاه میتوان به موضوع، درونمایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویهدید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.
خواندن کتاب مرگ حواصیل را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان کوتاه پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب مرگ حواصیل
«زریان خام و سادهلوحانه گفت: «خب الان اون نقابها کجا هستن؟ میشه یکی از اونا رو به من بدی؟ آخه وقتی بدون نقاب میرم بیرون آدما یهجوری نگاهم میکنن؛ وقتی اونجوری نگاهم میکنن، دلم میخواد یهجا قایم بشم که هیچکس نتونه پیدام کنه؛ اما بعدش حوصلهم سر میره؛ دوس دارم بیام بیرون، بازی کنم.»»
کتاب خیلی خوبی هست،پیشنهاد میدم بخونینش
یکی از بهترین کتابهایی که خواندم! این کتاب داستان نیست جلسه درمانی است. فکر نمیکردم باز هم در ایران کتابهایی به این خوبی نوشته بشود. در این کتاب میشود تمام زندگی رو با زیر و بمش تجربه کرد. شخصیت پردازی آنقدر
متعجب شدم که نویسندهای جوان چنین توانسته است با کلمات سحرانگیز داستان بنویسد. آفرین میگویم و آرزوی موفقیت روزافزون برایشان دارم.
زویا جان از دوستان بسیار خوب و باسوادی که با ایشون بارها گپ و گفتگو داشتم و برای نگارش این کتاب زحمات بسیار کشید. توصیه میکنم مطالعه کنید
با توجه به اینکه کتاب آدمیان نویسنده رو خوندم، حتما کتاب مرگ حواصیل هم خوندنیه. 👍
این کتاب ارزش خواندن دارد. کتابی متفاوت که حرفهای نو برای گفتن دارد. در این کتاب به راحتی با فلسفه و واقعیت روبرو میشوید. ظرافت و لطافت خاصی در لا به لای جمله ها وجود دارد. از آن کتابهایی است
عالی👌
کتاب جذاب با نگاهی متفاوت .حس خوبی از این کتاب گرفتم
قبل از هرچیز اسمی که برای کتاب انتخاب شده برام جالب بود...و بعد نوع نوشتار و بیان کلمات...درود بر شما لذت بخش بود...چه خوبه در این عصر همچین کتابهای رونمایی میشه🙏🙏🙏
قطعا نویسنده این داستان یک دوره رواندرمانی رو گذرونده که تونسته به عمق روان انسان پی ببره.