معرفی کتاب آتیکه
کتاب آتیکه نوشتهٔ میترا صمدپور است. انتشارات آویسا این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب آتیکه
کتاب آتیکه حاوی ۸ داستان کوتاه با عناوین «خورشید»، «پژمان»، «آتیکه»، «کینه»، «برادر ناتنی»، «شاپرک»، «سیب سرخ»، «یکی نبود» است. مولف همانند کتاب اول خود «داستان آدمها» در این اثر نیز برای خلق درک و فهمی از آدمها، فراز و نشیب زندگیشان را داستان کرده است و در ادامهٔ «داستان آدمها» از خورشیدها و پژمانها و آتیکهها میگوید.
گاه مثل نگین با نوشتهها پرواز میکنم، گاه مثل شاپرک برای شاعر شدن منتظر بیرون آمدن از پیله میمانم. گاه خورشید میشوم و ترسم را فریاد میزنم، گاه پژمانم و با شرمساری آن را پشت صدای رادیو پنهان میکنم. گاه زریوار مهربان میشوم، گاه ماهرخ وار پشیمان از مهربانی. چقدر همه شبیه من هستند. چقدر من شبیه همه هستم؛ شبیه الهام وقتی نمیخواست شبیه مادرش باشد، شبیه خورشید کوچک وقتی دلش عروسک میخواست، شبیه آتیکه وقتی در کوچه پس کوچههای خاطراتِ مادر به دنبال خودش میگشت.
خواندن کتاب آتیکه را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد میکنیم.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب آتیکه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | آتیکه |
| موضوع | داستان کوتاه، داستان ایرانی |