کتاب اختلالات رشد
معرفی کتاب اختلالات رشد
کتاب «اختلالات رشد» نوشتۀ جمعی از مولفان دانشگاه داکوتای جنوبی و ترجمۀ حمدالله خواجه حسینی، شبنم جهانشاد و ویراستۀ میترا عطایی است و انتشارات رشد فرهنگ آن را منتشر کرده است. این کتاب نشانههای اختلالات رشد را توضیح میدهد و آنها را بررسی و تحلیل میکند.
درباره کتاب اختلالات رشد
روانشناسی رشد یکی از حوزههای روانشناسی است که تنوع و گستردگی زیادی دارد و از مباحث محوری روانشناسی بهحساب میآید. به دلیل اهمیت این حوزه، بسیاری از پژوهشهای بنیادی و کاربردی روانشناسان بالینی، شخصیت، آموزشوپرورش و سلامت از یافتههای روانشناسی رشد استفاده کردهاند.
میدانیم که برای شناخت مراحل مختلف رشد جسمانی و روانی، فقط پرداختن به رشد بهنجار کافی نیست و در بسیاري از مواقع، بروز اختلالات جسمانی و روانی، تحول بهنجار فرد را با تأخیر همراه میسازد به همین دلیل کمک به افراد برای عبور از مراحل مختلف رشد نیازمند کسب دانش و آگاهی نسبت به اختلالاتی است که در هر مرحله از تحول ممکن است اتفاق بیفتد. شناختن اختلالات هم امکان پیشگیری از آنها را فراهم میکند و هم متخصصان را قادر میسازد تا با اتخاذ راهکارهای درمانی و توانبخشی، محدودیتهای ناشی از این اختلالات را به حداقل رسانده و ظرفیتهای جسمانی و روانی افراد مبتلا را تا جایی که امکان دارد افزایش دهند.
تعدادی از اساتید برجستۀ دانشگاه داکوتای جنوبی تلاش کردهاند با نگاه اجمالی به مهمترین اختلالات دوران رشد، نشانههای این اختلالات را تشریح کرده و فرایند رشد نابهنجار را به طور دقیق بررسی کنند. یکی از ویژگیهای کتاب اختلالات رشد این است که مترجمان کتاب به دلیل وجود برخی اصطلاحات تخصصی پزشکی که ممکن است مطالعۀ کتاب را برای خوانندگان دشوار کند، سعی کردهاند از جملات و عبارات ساده و روان استفاده کرده و از بیان جملات طولانی اجتناب کنند. استفاده از مثالهای واقعی و توضیح بیماریهای مختلف در افراد، مطالب کتاب اختلالات رشد را غنیتر کرده است.
خواندن کتاب اختلالات رشد را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
خواندن این کتاب را به علاقهمندان به کتابهای روانشناسی و پزشکی و همچنین دانشجویان و درمانگران پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب اختلالات رشد
«افراد مبتلا به سندرم آنگلمن میتوانند از درمانهای فیزیکی بهرهمند شوند. زبان علامت یا تختههای ارتباطاتی مبتنی بر تصویر میتوانند به ارتباط بیانی در برخی از افراد مبتلا به سندرم آنگلمن کمک کنند. اعتقاد بر این است که بروز سندرم آنگلمن میتواند بیشتر از آن چیزی باشد که بهتازگی گزارش شده است. سندرم آنگلمن گاهی اوقات با فلج مغزی و یا اوتیسم اشتباه گرفته میشود.»
حجم
۸۳۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۴۲ صفحه
حجم
۸۳۶٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۱۴۲ صفحه