کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم؟
معرفی کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم؟
کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم نوشتۀ مریم هاشمی بخشی و سمانه دیلمی است و انتشارات فرهنگ و دانش آن را منتشر کرده است. کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم بر آن است که به بررسی علل پیدایش عدم مسئولیتپذیری و راهکارهای مناسب با آن بپردازد، تا با در آینده شاهد فرزندانی مسئول و متعهد باشیم.
درباره کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم
در مسیر زندگی گاهی شاهد افراد بزرگسالی هستیم که مسئولیتپذیر نیستند، یا از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنند و باعث ناراحتی اطرافیانشان میشوند. ریشۀ اینگونه رفتارها میتواند در دوران کودکی و طرز رفتار والدین با فرزندان باشد. برای مثال اینکه وقتی خوراکشان را روی زمین میریزند به جای آنکه خود آن را تمیز کنند مادر اینکار را انجام میدهد، وقتی با اسباببازیهایشان بازی میکنند و آنها را جمع نمیکنند پدر اینکار را برایشان انجام میدهد و وقتی افراد خانواده به جای آنها به کارهای شخصیشان رسیدگی میکنند و ... این عادات میتوانند در بزرگسالی موجب بیمسئولیتی در افراد گردد. این کتاب شامل مباحثی همچون مسئولیت پذیری چیست؟ کودک خود را تشویق کنید در جبران خسارتی که زده کمک کند، در هر شرایطی خونسرد باشید، با همسر خود هماهنگ باشید و مباحث مفیدی از این دست میباشد.
خواندن کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم را به چه کسانی توصیه میکنیم
خواندن این کتاب برای والدین و کسانی که با کودکان در ارتباط نزدیک هستند بسیار مفید است.
بخشی از کتاب چگونه کودک مسئول تربیت کنیم
«مسئولیتپذیری نوعی نگرش اکتسابی است که از ابتدای زندگی(حدود سه سالگی به بعد) به تدریج ایجاد میشود. بنابراین والدین به عنوان نخستین الگو بهتر است در ایجاد و رشد چنین حسی در فرزندان خود کوشش کنند. به طور کلی میتوان گفت مسئولیتپذیری فرزندان بستگی زیادی به تجارب آنان در خانواده دارد. والدین به عنوان سرمشق و الگویی قوی میتوانند با رفتاری ناشی از مسئولیت پذیری و با اتخاذ تدابیر آموزشی مناسب، زمینه پرورش این حس را در فرزندان به وجود آورند.
چگونه مسئولیتپذیری در کودکان را افزایش دهیم؟
اولین کاری که باید بکنید این است که مسئولیت را نه بهعنوان یک کار؛ بلکه به عنوان یک لذت برای کودکتان تعریف کنید. همهی بچهها خود را به عنوان فردی قدرتمند میبینند و فکر میکنند توانایی انجام هر کاری را دارند. آنها برای داشتن اعتماد به نفس، به این اطمینان نیاز دارند. کودکان نمیخواهند فقط نازپرورده باشند. آنها هم مانند ما نیاز دارند که احساس کنند مهم هستند و کارهایشان تأثیر مثبتی بر روی دیگران میگذارد. پس نیازی نیست کاری کنید که فرزندتان با مسئولیتپذیری کارهایش را انجام بدهد، فقط کافی است به او یاد بدهید این قدرت را دارد که تأثیر مثبتی روی اطرافش بگذارد.»
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۰ صفحه
حجم
۱٫۷ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۱
تعداد صفحهها
۵۰ صفحه