کتاب داستان ربوبیت و سه نیایش
معرفی کتاب داستان ربوبیت و سه نیایش
کتاب داستان ربوبیت و سه نیایش بهقلم مسعود ریاعی را انتشارات عصر کنکاش منتشر کرده است. این کتاب دربرگیرندهٔ ترجمهٔ فارسی دعاهای ابوحمزهٔ ثمالی، کمیل و عرفه است.
درباره کتاب ربوبیت و سه نیایش
ربوبیت از صفات فعل خداوند، بهمعنای تدبیر و ادارهٔ امور عالم است؛ امری که انبیا و اولیای الهی و پس از ایشان، مفسران و متفکران در تفهیم آن بسیار کوشیدهاند. کتاب داستان ربوبیت و سه نیایش بهقلم مسعود ریاعی، نخست به بررسی بعضی آیات قرآن درمورد ربوبیت و پس از آن ترجمهٔ سه دعای ابوحمزهٔ ثمالی، کمیل و عرفه پرداخته است.
خواندن کتاب ربوبیت و سه نیایش را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
علاقهمندان به مطالعهٔ کتب ادعیه و مناجات از خواندن این کتاب سود خواهند برد.
بخشی از کتاب ربوبیت و سه نیایش
« استغفرالله ربی و اتوب الیه
بدان که این مقال از یک استغفرالله ربی و اتوب الیه آغاز شد. خوفی بود و شبی بود و یک احساس آشنا که رعد و طوفانی آن را به ثبت نشاند. و طوفان و رعدْ واقعی بود و چه شبی بود؛ بیم بود و امید بود و دو لب بود که بیاختیار بر فرودآمدگان تمامکننده سلامْ وِرد میکرد. بهواقع وقت روبهاتمام است و کار این انسان ناهوشیار عصیانگر که حتی عصیانش در رویایی بوده است، تمام! و این درست است و یقینی! زیرا وقت همیشگی نبود و اجلٌ مُسمی نام داشت. «لقد جاء اشراطُها» که نشانههایش آمده است. پس آنچه باید نوشته شود، نوشته شد. چه نه قصد بود و نه دست، هر چه بود «او» بود. «استغفر» ظاهراً فعل من است (یا فعل توست وقتی که تو بگویی) با این فعل من طلبکنندهام، من شروعکنندهام، من چیزی خواستهام، منِ متکلم. بخشش و گذشت از الله طلبیدهام. اما این آدمیزاده که هنوز الله را نمیداند کیست و چیست. ذاتش را نمیشناسد، فهم نکرده است و «بیمعرفت» ایمانی در کار نیست. پس این جمله کدام طلب را با کدام شناخت میطلبد؟»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب داستان ربوبیت و سه نیایش و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | داستان ربوبیت و سه نیایش |
| موضوع: | کلام و عقاید، تصوف و عرفان |