دانلود و خرید کتاب سفر و گردشگری فرحناز حسام
تصویر جلد کتاب سفر و گردشگری

کتاب سفر و گردشگری

معرفی کتاب سفر و گردشگری

کتاب الکترونیکی «سفر و گردشگری» نوشتهٔ فرحناز حسام در انتشارات علمی و فرهنگی چاپ شده است. این کتاب به بررسی مفاهیم و جنبه‌های مختلف صنعت گردشگری می‌پردازد.

درباره کتاب سفر و گردشگری

در این کتاب، نویسنده به بررسی جامع و کاملی از صنعت گردشگری پرداخته و موضوعاتی مانند تاریخچهٔ سفر، انواع گردشگری، تأثیرات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی گردشگری، برنامه‌ریزی و مدیریت مقاصد گردشگری و نقش گردشگری در توسعهٔ پایدار را مورد بحث قرار داده است. همچنین، به چالش‌ها و فرصت‌های پیش‌روی صنعت گردشگری در دنیای معاصر اشاره شده است. کتاب سفر و گردشگری با ارائهٔ مثال‌ها و مطالعات موردی، سعی در تبیین مفاهیم نظری و کاربردی گردشگری دارد و می‌تواند به‌عنوان منبعی مفید برای دانشجویان، پژوهشگران و علاقه‌مندان به حوزهٔ گردشگری مورد استفاده قرار گیرد.

کتاب سفر و گردشگری را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دانشجویان رشته‌های مدیریت گردشگری، برنامه‌ریزی شهری، جغرافیا و علاقه‌مندان به صنعت گردشگری مناسب است.

بخشی از کتاب سفر و گردشگری

«هدف غایی این کوشش، درک جایگاه سفر وگردشگری در زندگی روزمرهٔ یک ایرانی در دوران معاصر است. چنین درکی طبعاً تحت تأثیر ساختارهای فرهنگی و نظام ارزشی و اخلاقی جامعهٔ معاصر و نیز ساختارهای اقتصادی و سیاسی شکل گرفته است. سفر به همراه خانواده و خویشان، سفر با تورهای گردشگری، سفر با دوستان و همالان و سفر کردن به تنهایی، هر کدام قواعد و منش‌ها و عادات و رویه‌های خاصی دارد. غرض آن است که الگوهای عام و معانی پس پشت چنین فعالیت‌هایی را دریابیم. بدانیم سفر، زیارت و گردشگری، در زندگی روزمرهٔ ایرانی معاصر چه مقامی دارد؟

پرسش‌هایی که مرا در این کوشش مضیق هدایت کرده‌اند چنین‌اند: چرا سفر می‌رویم؟ چگونه سفر می‌کنیم؟ الگوها و عادات سفر ما ایرانیان چیست؟ چه انتظاری از سفر داریم؟ ما در این سفرها چه به دست می‌آوریم؟ چگونه رفتار می‌کنیم؟ به دنبال چه هستیم؟ چه می‌خواهیم و چه می‌یابیم؟ تحت تأثیر چه عواملی مقاصد خود را برمی‌گزینیم؟ سفر چه کمکی به ما می‌کند؟ در کدام زمینه‌ها ما را تواناتر می‌کند؟ چه مهارت‌هایی به ما می‌آموزاند؟ معنای سفر برای ما چیست؟ مسافرت برای ما چقدر هزینه دارد؟ نهاد سفر با کدام پدیده‌های اجتماعی و فرهنگی پیوند می‌یابد؟ تعداد و مقصد و کیفیت سفرها و جابه‌جایی‌ها دلالت بر کدام روندها و واقعیت‌های اجتماعی و فرهنگی دارد؟ ایرانی در عصر حاضر، چه درک و دریافتی از پدیدهٔ سفر و گردشگری دارد؟ آداب و الگوهای مسافرت ما با گذشته چه تفاوتی کرده است؟

و اگر این سیر را ادامه دهیم پرسش‌های بی‌شمار دیگری می‌یابیم که می‌توان دربارهٔ هر کدام تأمل کرد. پاسخ به این پرسش‌ها را می‌توان در صورت‌های مختلفی قالب‌بندی کرد. به عبارت دیگر، مطالعهٔ فوق را می‌توان با رویکردهای مختلف سازماندهی کرد.»