معرفی و دانلود کتاب تربیت پسران + خلاصه رایگان

کتاب تربیت پسران

۳.۷ امتیاز(از ۳ رأی)

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب تربیت پسران

«تربیت پسران » نوشته استیو بیدولف، کتابی است که در آن می‌توانید نکاتی ارزنده درباره تربیت جسمی و روانی پسران بخوانید. مراحل رشد پسربچه‌ها، تفاوت‌های مغزی پسران با دختران، نقش پدران در تربیت پسران، نقش مادران در پرورش پسران، نکاتی درباره رشد جنسی سالم و رابطه پسران با درس و ورزش مباحث عمده این کتاب‌اند. بخشی از کتاب: «ورزش فرصتی به پسربچه‌ می‌دهد تا از طریق علائق مشترکی که ممکن است در غیر این صورت فاقد آن باشد، به پدرش و پسرها و مردان دیگر نزدیک‌تر شود. اشخاص کاملاً غریبه می‌توانند درباره‌ی آن با هم صحبت کنند، که شامل پدران و پسران نیز می‌شود! تعدادی از دوستانم به من گفته‌اند: «اگر من و پدرم نمی‌توانستیم درباره‌ی ورزش با هم صحبت کنیم، هیچ حرفی برای‌ گفتن نداشتیم.» ورزش مسیری برای پیوند با جامعه است. از بچه‌های مهاجر ممکن است فوراً پرسیده شود: «به چه تیمی علاقه‌مند هستی؟» انگار که در وطنش درباره‌ی ورزش‌های موجود در آمریکا صحبت می‌شود!»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب تربیت پسران و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابتربیت پسران
موضوعروان‌شناسی کودک و نوجوان
نویسندهاستیو بیدولف
مترجمشمس‌الدین حسینی، الهام آرام‌نیا
انتشاراتانتشارات کتاب مرو
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۶/۰۵/۱۰
فرمت کتابEPUB

نظری برای کتاب ثبت نشده است.

بریده‌هایی از کتاب

عباس
امروزه این دخترها هستند که به خودشان بیش‌تر اطمینان دارند، انگیزه دارند و سخت‌کوش هستند. پسرها اغلب در زندگی دستخوش پیشامدها هستند، در مدرسه مردود می‌شوند، در ارتباطات ناشیانه عمل می‌کنند، در معرض خطر خشونت، الکل و مواد مخدر قرار دارند و غیره
تربیت کودک به‌دور از فریاد و کتک
آینده پسرت را بساز
مایکل سی. ریچرت
پاسخ به والدین
سیما فردوسی
من دیگر ما (جلد سوم، پرنده های در قفس و کودکی های نارس)
محسن عباسی ولدی
من دیگر ما (جلد دوم، خارهای گل شده و گل های خار شده)
کلیدهای تربیت و رفتار با پسرها
استیو بیدولف
من دیگر ما (جلد چهارم، بازی های عسلی و عسل های بدلی)
کلیدهای مقابله با اضطراب در کودکان و نوجوانان
کاتارینا ماناسیس