کتاب فهم فلسفه: اندیشه در روزگار باستان و دوره یونانیمابی
خواندن نظراتمعرفی کتاب فهم فلسفه: اندیشه در روزگار باستان و دوره یونانیمابی
«فهم فلسفه: اندیشه در روزگار باستان و دوره یونانیمابی» نوشتهی دکتر جون ا. پرایس استاد دانشگاه و مدرس فلسفه است. این کتاب نخستین جلد از مجموعهای سه جلدی است که تلاش دارد تاریخ فلسفه را به صورتی مختصر و قابل فهم برای عموم افراد بیان کند. در این جلد فلسفه از دوران پیشاسقراطیها تا نوافلاطونیان و پیوند این دوران با قرون وسطی بیان میشود.
دکتر پرایس به مدت ۳۵ سال به تدریس فلسفه در دانشگاه پرداخت و از همین رو احساس کرد که دانشجویانی که به صورت مقدماتی علاقه به یادگیری فلسفه دارند، با کمبود منبعی مناسب برای شناخت خطوط کلی تاریخ فلسفه مواجه هستند. این کتاب سهجلدی در تلاش است تا به سهم خود پوششی بر این کمبود باشد.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
اولین فیلسوفان در دنیای غرب، فیلسوفانِ پیشا-سقراطی بودند، به عبارتی فیلسوفانی که قبل از سقراط (۴۶۹-۳۹۹ ق.م.) زندگی میکردند. آشنایی با افکار این اندیشمندانِ پیشرو ما را درجریان نخستین پرسشها و نخستین جوابها دربارۀ طبیعتِ جهان و مایی که در آن زندگی میکنیم، قرار میدهد.
این فیلسوفان، حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد سوالاتی از این دست را پرسیدند که «جهان چگونه به وجود آمد؟» و «جهان از چه چیزی ساخته شده است؟» آنها میخواستند بدانند چه چیزی همه چیز را منسجم نگه میدارد، به نحوی که زمین و هر چیزی که در آن است متلاشی نمیشود.
فهم فلسفه: فلسفه در قرون وسطی و دوران تجدد
اخلاق مهار جنگ (دفتر اول)مرتضی رحیمی نژاد
چرا شما را نمی گیرن و آخرش چی میشه؟صادق زیباکلام
داستان بدن انساندانیل لیبرمن
ما هیچ نمی دانیمجورج چم
قواعد حداقل استاندارد سازمان ملل متحد برای رفتار با زندانیان (قواعد نلسون ماندلا)نشریه جنرال اسمبلی
پاییز باب همایونمحمد محمودی
سرمایه داری مردیانیس واروفاکیس
بنیان های خیر عمومی؛ سبک زندگی خداگونهمحمد باقریان
کتاب خوبیه. بصورت خلاصه و قابل فهم برای مخاطب عادی، اندیشه های فلسفی رو بیان میکنه. 5ستاره دادم و قصد دارم دو جلد بعدی رو هم بخونم. _ بنظرم این کتاب و کتاب هایی از این دست،برای جمع بندی یا برای کسانی
تاریخ فلسفه به زبان ساده و جذاب... کتاب خوبی بود ، مشتاقم دو جلد بعد رو هم بخونم.
خواهشاً سه جلدش را بذارید تو بی نهایت.
هر سخنی کلی و چکیده اش خوبه،
مجموعه ای دقیق و به زبانی ساده و عامه فهم. برای علاقمندان بسیار مفید خواهد بود.
تاریخ فلسفه و اندیشه زیاد داریم ولی معمولا خیلی مفصل و سنگین هستند و برای خوانندهی عادی مشکل است. اما این مجموعه کتاب به نظرم خیلی مناسب است و در کمترین حجم ممکن، بهترین اطلاعات را در اختیار قرار میدهد.
چکیده و روان و سبک حتماً پیشنهاد میشه!
یه تخفیف بخوره مجموعه کاملشو می خرم
عالی بود..لذت بردم