دانلود و خرید کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ لوران سکسیک ترجمه محمود گودرزی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ

کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ

نویسنده:لوران سکسیک
انتشارات:انتشارات خوب
امتیاز:
۲.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ

کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ نوشتهٔ لوران سکسیک و ترجمهٔ محمود گودرزی است. انتشارات خوب این رمان زندگی‌نامه‌ای فرانسوی را روانهٔ بازار کرده است. این رمان شما را با نویسنده‌ای اتریشی آشنا می‌کند.

درباره کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ

کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ (The Last Days Of Stefan Zweig)، واپسین روزهای یکی از بزرگ‌ترین نویسندگان اتریش را ترسیم می‌کند. این رمان مبتنی است بر اتفاقات واقعی و رویدادهایی تاریخی که از بایگانی‌های آن دوران بر گرفته شده است. لوران سکسیک در این اثر کوشیده تا سخنان و افکار بعضی از شخصیت‌ها مطابق باشد با ذهنیت موجود در مکاتبات، یادداشت‌های روزانه، مقالات و کتاب‌های قهرمان‌هایش. گفته شده است که این نویسنده با بهره‌گیری از یادداشت‌ها و آثار به‌جامانده، کتاب حاضر را برای بازگوکردن شش ماه آخر حیات «اشتفان سوایگ» (Stefan Zweig) نوشته است؛ پس کتاب حاضر شرح احوال این هنرمند اتریشی را در شش ماه پایانی عمرش نشان داده و احساسات فروخفتهٔ او را برای مخاطبان آشکار کرده است. نثر شعرگونه و لطافت بیان او از ویژگی‌های این اثر محسوب شده است.

گفته شده است که پررنگ‌ترین ویژگی رمان حاضر، احساس ناامیدی است. وقوع جنگ و فجایع آن، حقایقی را در برابر سوایگ مجسم کرد که او را برای همیشه در ناامیدی فرو برد. ناامیدی سوایگ با پایان جنگ به پایان نرسید؛ بلکه انگیزه‌ای شد تا به خودکشی تن دهد و خود را برای همیشه از منجلاب ناامیدی‌هایش رها کند. شاید ناامیدی سوایگ را بتوان مرهون دیدگاه فلسفی او نسبت به زندگی دانست. او که در دانشگاه به تحصیل در رشتهٔ فلسفه پرداخته بود، در مواجهه با واقعیات زندگی می‌کوشید با نگاهی فلسفی دنیا را حلاجی کند. اشتفان سوایگ، رمان‌نویس، روزنامه‌نگار و زندگی‌نامه‌نویس برجسته‌ای بود که در ۲۸ نوامبر ۱۸۸۱ بخ دنیا آمد. او هنگامی که ۶۱ سال داشت و در سال ۱۹۴۲ به زندگی خود پایان داد. سال‌های پایانی عمر او با جنگ جهانی دوم و دشواری‌های آن همزمان شد. این نویسنده برای اینکه از گزند نیروهای نازی در امان باشد، ابتدا به بریتانیا و سپس به آمریکا مهاجرت کرد؛ بااین‌حال به‌سبب مشکل تنفسیِ همسرش، راهی برزیل شد و پتروپولیس را برای زندگی انتخاب کرد. در سال‌های مهاجرت و سرگردانی، نوشته‌ها و یادداشت‌هایی از این نویسنده باقی ماند.

خواندن کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر فرانسه و قالب رمان زندگی‌نامه‌ای پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب آخرین روزهای اشتفان سوایگ

«زندگی آرامی پیش گرفتند. در قیاس با تلی که روزبه‌روز از مردگان انباشته‌تر می‌شد، زندگی کم‌وبیش عادی‌ای بود. صدای تیره‌روزی بریده‌بریده به گوششان می‌رسید، همین و بس. سرنوشتشان مشخص و پلک‌هایشان کم‌وبیش بسته می‌شد. هیچ‌کس هرگز نمی‌آمد کوه‌ها را جابه‌جا کند. آن‌ها دیگر در ترس و وحشت نمی‌زیستند. سکوت پیرامونشان حکم‌فرما می‌شد. تا آن زمان دنیایی از انزوا بنا کرده بودند. هدف هر روزشان فراموشی بود. دیگر رادیو را روشن نمی‌کردند، دیگر روزنامه نمی‌خواندند، از دوستانشان دوری می‌کردند، می‌گذاشتند تلفن زنگ بزند و جواب نمی‌دادند. به‌ندرت در خانه‌شان را باز می‌کردند، پاکت نامه‌هایشان را نمی‌گشودند. دیگر نامه نمی‌نوشتند، سوار هیچ قطاری نمی‌شدند، تا می‌توانستند کم بیرون می‌رفتند، دنیایشان فضای میان آن دیوارهای گچی می‌شد، دنیایی محصور که هوا در آن کم بود و بوی خاک می‌داد. آن‌ها به خاک بازمی‌گشتند. هرگز صدایشان را بلند نمی‌کردند. و هرگز نگاهشان را بالا نمی‌گرفتند. روحشان دیگر قرین شادی یا اضطرار نمی‌شد. قلبشان دیگر نمی‌زد. مانند اشباح در زندگی‌شان قدم می‌زدند. دیگر خواب به چشمانشان راه پیدا نمی‌کرد. فلاکت جهان در گوششان طنین‌انداز نمی‌شد. خاطرهٔ موجودات عزیز آن مکان را ترک می‌کرد. جز فراموشی با چیزی آشنا نمی‌شدند. دیگر به‌طور کامل جزئی از این جهان نبودند. دیگر یهودی نبودند، دیگر اتریشی نبودند یا آلمانی. تقدیر را شکست می‌دادند. دژشان تسخیرناپذیر می‌شد. به پیروزی دست می‌یافتند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است
لوته در خیابان کولر طوری می‌دوید که نفس‌تنگی گرفت و وقتی دیگر نفسش بالا نیامد، سبد میوه و سبزیجاتی را که در دست داشت پای درختی به زمین گذاشت. کاش بچه‌ها بیایند بخورند! در میدان شهر ضیافتی برپا کنند! زن‌ها زیورآلاتشان را به خود بیاویزند و مردها بطری‌های شامپاین را باز کنند! آن روز روزِ مهمی بود. آن روز به‌عنوان شکوهمندترین روزِ تاریخ بشریت در خاطره‌ها باقی می‌ماند. روشنایی دوباره بر زمین تابیده شده بود. خدا سکوت را شکسته بود. آمریکا وارد جنگ شده بود!
کاربر ۱۳۴۱۸۷۵
مأمورهای گشتاپو مدت‌ها قبل خانه را محاصره کرده بودند، تمام گوشه‌وکناره‌های اتاق‌ها را گشته بودند، اثاث خانه را برده بودند، نقاشی‌های استادان را، هزاران کتاب دیگر او را، اما نتوانسته بودند بوی سرسرا را دستگیر کنند. بخشی از گذشته از چنگ حرمت‌شکنان گریخته بود.
کاربر ۱۳۴۱۸۷۵
اشتفان از مفهوم ملت بیزار بود و به خدا اعتقاد نداشت؛ نه خدای یهودیان و نه خدای مسیحیان. دیگر به بشر امیدی نداشت، از انحرافات تعهد سیاسی می‌ترسید و فقط در تظاهرات ضد نازی و آن‌هم به‌اکراه شرکت کرده بود. او بر این عقیدهٔ دفاع‌ناپذیر بود که مبارزه با یهودستیزی وظیفهٔ یهودیان نیست. شاید حتی یهودستیزی مسئلهٔ یهودیان نباشد، بلکه فقط مایهٔ بی‌آبرویی مردمانی باشد که از آن الهام می‌گیرند. او خود را بابت هیچ‌چیز گناهکار نمی‌دانست، لازم نبود از خودش به‌خاطر مسئله‌ای دفاع کند. فقط یک دغدغه داشت: حفظ آزادی‌اش.
کاربر ۱۳۴۱۸۷۵
این ظلمات است که باید وجدان‌ها را روشن کرد. هیچ ملتی نمی‌تواند به‌تنهایی خودش را نجات دهد. دوست عزیز، دنیا نیاز دارد صدایتان را بشنود.»
کاربر ۱۳۴۱۸۷۵
هیچ‌کس هیچ‌جای جهان نه به کلمات اشتفان سوایگ نیاز داشت و نه به نوشته‌هایش. وانگهی، در هیاهوی سلاح‌ها آیا اصلاً صدایش شنیده می‌شد؟ صدای لرزان و نالان او در برابر عربده‌های پیشوا و نعره‌های گوبلز؛ زمزمهٔ بغض‌آلودش مقابل صفیر جیغ‌مانند بمب‌افکن‌های استوکا و پارس سگ‌ها؛ صدایی که از ته چاه می‌آمد و از رنج‌هایش نشئت می‌گرفت. صدایش در وزش باد گم می‌شد
کاربر ۱۳۴۱۸۷۵
روسپیگری؛ بیماری یا جرم؟
امیرسجاد فتوره چی
سطح زندگی ات را بالا ببر
ربه‌کا لیورمور
چالش های حقوق بشری ایران
محمد محمودی کیا
اطلاعات اقتصادی و نهاد دفاعی بریتانیا
پیتر دیویس
خاطرات سر هارفورد جونز
سرهارفورد جونز‬‏‫
جاسوس
دانیل استیل
هر کس در خلوت خود می داند کیست
ریحانه ملکی طرقی
آموزش مبتنی بر بازی در نظام آموزش ابتدایی
علی ولیزاده
تقویم تاریخ دفاع مقدس (جلد پنجاه و هشتم؛ خرداد خونین)
فرهاد بهروزی
خاطره خوان
نرجس بی ریا
هوش آزمایی کودکان (جلد اول)
داریوش صادقی
گفت و گوهای بی گفت و گو و چند یادداشت دیگر
قیصر امین پور
حکمت شناخت رنگ ها
حسن ذوالفقارزاده
La biographie de martyr Mustafa Chamran
Zahra Mahdavi
مکتب عشق
احمد نصیری
جادوگر
حمید بخت
حسابداری مدیریت در صنعت پتروشیمی؛ راهبردها و بهینه سازی عملکرد
مسعود لغویان زاده
نقش اینترنت اشیا در گسترش و بهبود کسب و کارهای مبتنی بر ارزش مشتری
لیلا رحیمی نسب
چگونه یک مربی خصوصی موفق باشیم
کریس هیچکو
فرشته ای در تندباد (جلد اول)
لیلا پارسامهر (آرام)

حجم

۱۵۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه

حجم

۱۵۱٫۰ کیلوبایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۷۶ صفحه

قیمت:
۳۶,۰۰۰
تومان