معرفی و دانلود کتاب وقتی قرار شد بمانی pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
نشر مهرستان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب وقتی قرار شد بمانی

کتاب وقتی قرار شد بمانی نوشتهٔ آزاده جهان احمدی و ویراستهٔ سمیه دقاغیان است و نشر مهرستان آن را منتشر کرده است. این کتاب روایتی از عشق، سختی، صبوری است. «وقتی قرار شد بمانی» کتابی است در ژانر دفاع مقدس و با محوریت زندگی زهرا توکلی، همسر سردار مجتبی عسگری.

درباره کتاب وقتی قرار شد بمانی

وقتی قرار شد بمانی داستان عشق است با تمام رنج‌های که با خود به همراه دارد. اما عشق هر اندازه که رنج داشته باشد با خودش صبوری هم می‌آورد. این کتاب حکایت زنی است که سال‌ها پای عهدش با همسرش ماند و برای با هم بودن جنگید. همسری که خانواده برایش اولویت بود و با وجودش کانون خانه را همیشه گرم نگه داشت.

در حقیقت نویسنده در این اثر با رفت‌وبرگشت به زمان گذشته و حال، با زاویه دید دانای کل، به روایت زندگی عاشقانه یک همسر جانباز از دوران کودکی تا میانسالی پرداخته است. تلاش نویسنده بر این بوده با ارائه تصویری از یک زن اصیل ایرانی، تمامی زوایای حاشیه‌ای و متنی هشت سال دفاع مقدس را در اختیار خواننده قرار دهد و تا حد ممکن، سختی‌های گوناگون زندگی یک همسر جانباز را به زبانی ساده و روان در بین نسل بعد از جنگ منعکس کند. این اثر داستانی اولین اثر آزاده جهان‌احمدی در حوزه دفاع مقدس است.

خواندن کتاب وقتی قرار شد بمانی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات پایداری و دفاع مقدس پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب وقتی قرار شد بمانی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابوقتی قرار شد بمانی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۴۰۲/۰۸/۰۲
فرمت کتابPDF

آماندا
۱۴۰۳/۰۷/۱۸

یه رمان بسیار عالی،جذاب ومملوس،چه قدر زیبا زهرا و مجتبی کنارهم پیرشده بودن چه مردونه به پای هم مونده بودن و زیباتر اینکه چه زیبا به هم دل داده بودن...یه عشق آسمونی ولی رو زمین ،به نظرم سعادت مندی یعنی...بیشتر

Flight Sky
۱۴۰۴/۰۳/۱۲

کتاب خوبی بود اما اگر نثر کتاب روان‌تر بود، در مخاطب کشش زیادی ایجاد می‌کرد. این مدل عقب و جلو رفتن داستان کتاب، رشته اصلی داستان را بهم می‌ریزد... عاشقانه کتاب قشنگ بود... توصیف عشق زهرا به همسرش به خوبی درآمده بود...

Zaza
۱۴۰۴/۰۳/۳۰

کتاب توصیف یک عشق پاکه. عشقی که به اندازه و درسته. نه افراطیه نه ازاردهنده. لذت بردم از خوندنش.