کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل)
معرفی کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل)
کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفتانگیز کچل) نوشتهی بنفشه رسولیان داستانی طنزآمیز دربارهی زندگی روزمرهی چند بچهی دبستانی است که در یک مجتمع مسکونی و مدرسه، مدام درگیر ماجراهای بامزه و دردسرساز میشوند. تصویرگری کتاب را نگین نقیه انجام داده و سمیه دقاغیان ویراستار آن است. نشر مهرستان آن را منتشر کرده است. در این جلد، متین، بهادر، پدرام و بقیهی شخصیتهای آشنا با اختراع خط رمزی، بازیهای عجیب، قهرمانبازیهای کچل و دردسرهای خانوادگی و همسایگی روبهرو میشوند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل)
کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفتانگیز کچل) ادامهی ماجراهای متین است؛ پسری پرانرژی که همراه دوست صمیمیاش بهادر و بقیهی اعضای خانواده و همسایهها، هر روز درگیر اتفاقی تازه میشود. بنفشه رسولیان در این جلد، فضای یک مجتمع آپارتمانی شلوغ، یک مدرسهی معمولی و یک خانوادهی چندنفره را کنار هم گذاشته است تا از دل موقعیتهای خیلی عادی، ماجراهایی پر از شوخی، بحث، دلخوری و آشتی بسازد. در کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفتانگیز کچل) چند خط اصلی دنبال میشود: اختراع یک «خط رمزی» توسط متین و بهادر که اول فقط برای نامهنوشتنهای بامزهی دوستی است و بعد روی تابلوی اعلانات ساختمان ظاهر میشود، آشنایی با همسایهی جدید یعنی پدرام که قرار است «دانشمند و دکتر» بشود و در نگاه اول، متین و بهادر را حسابی توی ذوق میاندازد، و شکلگرفتن دوستی تازهای که از دل همین مقایسهها و حسکمبودنها بیرون میآید. کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفتانگیز کچل) در بخشهای بعدی، وارد فضای خانه میشود؛ جایی که متین باید گاهی نقش «صاحبخانه» را بازی کند، از خواهر کوچکش باران مراقبت کند و در عین حال، نقشههای شیطنتآمیز مثل ساختن «ماشین زمان مقوایی» را اجرا کند. حضور ماهبانوجان و زنعموملکتاجخانم هم لایهی دیگری به داستان اضافه کرده است؛ از یک طرف غرغرها و قرصخوردنهای بیپایان، و از طرف دیگر، قصهی تنهایی و آرزوی بچهدارشدن که کمکم برای متین روشن میشود. در کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفتانگیز کچل) بخش مدرسه و ماجرای «دو شگفتانگیز کچل» پررنگ است؛ متین و بهادر بعد از دیدن یک فیلم قهرمانی، دلشان میخواهد شبیه قهرمانها از حق بچههای ضعیف دفاع کنند. روبهروشدن با مسعود، قلدر کلاس پنجمی، و تلاش برای کمک به نوید، همکلاسی ساکت و ناراحت، باعث میشود متین از نزدیک ببیند قلدری، ترس، خجالت و دوستی چطور در هم قاطی میشوند و همیشه هم ماجرا آنقدرها ساده نیست که در فیلمها دیده است.
خلاصه کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل)
در این جلد از مجموعه، متین روایت میکند که چطور او و دوستش بهادر یک خط رمزی عجیب اختراع میکنند؛ خطی که اول فقط برای نامههای خندهدار بین دو خانه است و بعد روی تابلوی اعلانات ساختمان ظاهر میشود و زیر تذکرهای رسمی مدیر ساختمان، پیامهای تند و بامزهی آنها به همسایهها قرار میگیرد. همزمان، همسایهی جدید یعنی پدرام وارد داستان میشود؛ پسری درسخوان با کتابهای قطور پزشکی که قرار است دکتر یا متخصص مغز و اعصاب بشود و حضورش متین و بهادر را دچار احساس کمبودن و مقایسه میکند. در ادامه، متین در خانه با مسئولیت نگهداری از باران و بازینکردن با او، نقشهی ساختن یک «ماشین زمان» مقوایی را میکشد و نتیجهاش خوابرفتن باران در جعبه و سوءتفاهمهای بامزه است. بعدتر، ورود ماهبانوجان و زنعموملکتاجخانم، بحث قرصها و «گردالیهای قرمز» و فهمیدن قصهی تنهایی و بیماری فکری ملکتاج، نگاه متین را به بزرگترها عوض میکند. در مدرسه هم ماجرای فیلم دو شگفتانگیز کچل، تلاش متین و بهادر برای قهرمانشدن، کمک به نوید و روبهروشدن با مسعود قلدر، باعث میشود متین معنای دیگری از شجاعت، رفاقت و قضاوتنکردن زودهنگام را تجربه کند.
چرا باید کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل) را بخوانیم؟
این کتاب با روایت اولشخص متین، فضای آشنا و روزمرهی خانه، مدرسه و همسایهها را به ماجراهایی پر از شوخی، بحث و فکرکردن تبدیل کرده است. خواندن آن کمک میکند نگاه تازهای به دوستی، قلدری، مقایسهکردن خود با دیگران، مسئولیتپذیری در خانواده و حتی حالوهوای بزرگترهای غرغرو شکل بگیرد؛ بدون اینکه لحن داستان از طنز و سرزندگی دور شود.
خواندن این کتاب به نوجوانانی پیشنهاد میشود که از داستانهای مدرسهای و خانوادگی پر از شیطنت و گفتوگو خوششان میآید، به موضوعاتی مثل دوستی، قلدری، احساس کمبودن، رابطه با خواهر و برادر کوچک و همسایهها فکر میکنند یا دوست دارند در قالب ماجراهای خندهدار، با این دغدغهها روبهرو شوند.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | ماجراهای من و بقیه (جلد ششم، دو شگفت انگیز کچل) |
| موضوع: | داستان کودک و نوجوانان |