کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی
معرفی کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی
کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی نوشتۀ سید محمدصادق هاشمی و ویراستۀ رضا خواجهوند زریری در انتشارات دیدهبان به چاپ رسیده است. این کتاب، ضمن تعریف وظایف مربی بدنسازی نظامی، آناتومی بدن را تشریح میکند و فصلهایی را به اصول تغذیه در بدنسازی نظامی، مکملهای مورد نیاز، آزمونگیری و ارزیابی نیروهای نظامی، طراحی برنامههای تمرین مقاومتی، مهارتهای نوین تمرینی و سایر تمرینها اختصاص داده است.
درباره کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی
بدنسازی نیروهای نظامی یکی از ورزشهای تاریخی است که ریشۀ آن به دورۀ بازیهای المپیک در یونان باستان بازمیگردد که جنگجوها برای آمادگی جسمانی در سطح بالا تمرینهای مختلفی انجام میدادند. امروزه بدنسازی نظامی برای آمادگی شغلی و مأموریتی نیروهای نظامی انجام میشود تا آسیبهای محیط کار به حداقل برسد.
نوع جنگهای امروزی ایجاب میکند تا آمادگی بیهوازی بیشتر محل توجه باشد در مقایسه با آمادگی هوازی. تجویز برنامۀ تمرینی برای نیروی نظامی نیاز به آزمونهای دورهای دارد تا قدرت و استقامت عضلانی، توان، سرعت و چابکی نیرو را بسنجد. در کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی فصلی قرار دارد که اصول آزمونها و ارزیابی ورزشکاران نظامی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف آنها را توضیح میدهد که بر اساس آن مربی میتواند نتایج آزمون را تحلیل کند و تمرینهای مناسب با توان نیرو را برای آمادگی جسمانی تجویز کند. در فصلهای دیگر کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی، اصول طراحی برنامۀ تمرین مقاومتی، هوازی، چابکی، چگونگی دورهبندی بههمراه تغذیۀ کاربردی و تخصصی نیروهای نظامی در کنار مکملهای مورد نیاز آورده شده است.
خواندن کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به همۀ دوستداران کتابهای مرتبط با سلامت و مشاغل نظامی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب آموزش مربیگری بدنسازی نظامی
«یکی از اهداف آزمونهای آمادگی جسمانی، تعیین وضعیت آمادگی و سلامت در ورزشکاران نظامی است. با وجود این، انتخاب آزمون ممکن است تحت تأثیر وضعیت تمرینی کنونی فرد و هر تمرین جسمانی دیگری که فرد یا گروه ممکن است در روزهای گذشته و پس از انجام آزمون نیاز به اجرای آنها داشته باشند، قرار گیرد. مربی بدنسازی نظامی باید روشهای پیشغربالگری را شناخته و از آنها پیروی نموده و از هرگونه پروتکل ضروری نیز برای توجیه کارکنان نظامی برای شرکت در آزمون امادگی جسمانی یا فعالیتهای تمرینی آگاه باشد (مک مستر و همکاران، ۲۰۱۴). انتخاب آزمون آمادگی ممکن است نیاز به تطابق با توصیههای دیگر بخشهای ارائهدهندۀ خدمات سلامت و مراقبت داشته باشد (مثلاً درمانگران و فیزیوتراپها)؛ بهویژه هنگامی که ورزشکار نظامی پس از بازگشت به تمرین پس از آسیب یا بیماری، در آزمون حاضر میشود.»
حجم
۱۹٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۶۳۸ صفحه
حجم
۱۹٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۲
تعداد صفحهها
۶۳۸ صفحه