کتاب زمزمههای پشت دیوار
خواندن نظراتمعرفی کتاب زمزمههای پشت دیوار
ساسان و مرجان، زوج جوانی هستند که برای زندگی به زادگاه آبااجدادی خود میروند و در خانه قدیمی پدربزرگشان ساکن میشوند. همه چیز در این خانه به خوبی پیش میرود تا اینکه آنها حین تعمیر خانه، صندوقچه آهنی کوچکی را در سوراخی داخل دیوار پذیرایی پیدا میکنند. آنها صندوقچه را باز میکنند و با خواندن نامههای درون آن متوجه عشقی پاک و خالصانه میان دختر و پسری در سالهای دور میشوند. اما نامهها سرنخ راز هولناکی است که خانه قدیمی درون دیوارهای پنهان کرده...
به تو نگاه می کنم
جستارهایی در شناخت یهود مخاطب قرآن محمد باقری صدر
درآمدی بر دانش رجالمحمد باقری صدر
درآمدی بر دانش سیره شناسی اهل بیت (ع)محمد باقری صدر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
داستانی شیرین وپر ماجرا،با قلمی روان که میشه لحظه ها رو تجسم کرد وهمراه شد با شخصیت ها. بی نهایت توصیه میکنم بخونید وازش لذت ببرید.
بسیار نثری روال و داستان قشنگی داشت.طنز داستان خیلی زیبابود لودگی نداشت و نوع توصیف ها واقعا میبردت تو داستان
قصه یه جوری هست که اجازه نمیده ازش دل بکنی... مجبورت میکنه تا آخرش رو بخونی.عالی بود عالی 👌🏼
کتاب فوق العاده زیبایی بود. تمام شخصیت های کتاب عالی بود. یه جوری بود که باید مینشستی پای کتاب و وقتی به خودت میومدی سه چهار ساعت گذشته بود🌿
کتاب خوبی بود. یه رمان کوتاه با موضوعی اگرچه تا حدی تکراری اما جذاب و پرکشش. نمیشد کتاب رو زمین گذاشت. دلت میخواست بدونی آخرش چی میشه. توصیفها و شخصیتپردازی داستان خیلی قوی بود. یک سروگردن بالاتر از نویسندههای ایرانی.
بسیار زیبا وروان نوشته شده بود وقصه جذاب بود