کتاب یکی بود، یکی نبود
حمیدرضا داداشیانتشارات:
احیاء٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب یکی بود، یکی نبود
«یکی بود، یکی نبود» نوشتهی حمیدرضا داداشی(- ۱۳۵۰) است.این کتاب روایت صمیمی و سرشار از شادی و غم از سفر عمرۀ نویسنده است.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«هواپیما دقیقاً در ساعت مقرر از زمین کنده میشود و چند دقیقه بعد در دل ابرها فرومیرود. از لابهلای ابرها چراغهای شهر جده سوسو میزنند. هر سه ساکت نشستهایم و کلمهای بینمان ردوبدل نمیشود. سرمهماندار، مدت پرواز را دو ساعت و سیوپنج دقیقه اعلام کرده. تهران به جده را سهساعتونیم آمده بودیم و چهارنفره؛ و حالا یک نفر از این جمع کم شده است. شوق رسیدن به تهران را نداریم؛ چون روی روبهروشدن با مستقبلان را نداریم. اما ظاهراً همه به دندۀ لج افتادهاند که ما را زودتر با آنها روبهرو کنند. سکوت و سکوت...»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب یکی بود، یکی نبود و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | یکی بود، یکی نبود |
| شابک | ۹۷۸۶۰۰۹۵۹۲۴۵۶ |
| تعداد صفحهها | ۱۶۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۴۰۰۰۰ تومان |
| برچسب | مجموعه کتاب باز |
چهار موزائیک ۲۰ در ۲۰![]()
میلاد فتاحی
سعید جانبزرگی به روایت زهرا صبوری همسر شهید (جلد پنجم)هاله عابدین
نوجوان پنجاهسالهگروه نویسندگان
کتاب روان و بسیار دلنشین هست! از دستش ندید
خیلی قشنگ بود واقعا.بعضی جاها خودم رو اونجا حس میکردم
بسیار خوب و روان بود.توصیف خوبی از حال و هوای مکه و مدینه داشت.و اتفاقی که عجیب و تاثیرگذار بود.
درمورد راه و اتفاقاتی هست که در سفر حج برای نویسنده رخ میدهد، اما خیلی واضح مشخص است که نویسنده بجای اینکه حال خودش را قشنگ توصیف کند رو به گسترده نویسی و موضوع های نامرتبط می آورد که سر...بیشتر
به نظر من کتاب خیلی خوبی بود یه جاهایی انگار با نویسنده همراه بودم اینقدر ک قشنگ از حس و حالش رو بیان کرده بودن ،مخاطب رو جذب خودش میکرد
فکر نمی کردم اینقدر منو تحت تاثیر قرار بده قلبمو به دردآورد