معرفی و دانلود کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولوsubscriptionAvailable

کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو

ق‍ص‍ه‌ه‍ای‌ خ‍رس‌ ک‍وچ‍ول‍و و خ‍رس‌ ب‍زرگ‌ (جلد چهارم)

۴.۶ امتیاز(از ۸ رأی)
مارتین وادل، رضی هیرمندی
انتشارات:
نشر افق

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو

کتاب الکترونیکی بیا برویم خانه، خرس کوچولو نوشتۀ مارتین وادل و ترجمۀ رضی هیرمندی است و نشر افق آن را منتشر کرده است. کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو، دربارۀ خرس کوچک و کنجکاوی است که دارد با دنیای اطرافش آشنا می‌شود.

درباره کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو

خرس‌ کوچولو و خرس‌ بزرگ‌، بعد از گردش‌ در جنگل‌، به‌ خانه‌ برمی‌‌گردند. در بین‌ راه‌، خرس‌ کوچولو، صدای‌ لِک‌ و لِک‌ و لِکی‌ می‌شنود و با کنجکاوی‌ می‌ایستد. کمی‌ جلوتر، صدای‌ چِک‌ و چِک‌ و چِک‌ و بعد صدای‌ تلِپ‌، تلِپ‌، تلِپ‌ به‌ گوش‌ می‌رسد. خرس‌ کوچولو دیگر نمی‌تواند حرکت‌ کند. موضوع‌ چیست‌؟

کتاب‌ بیا برویم خانه، خرس کوچولو برندهٔ دیپلم‌ افتخار کتاب‌های‌ برگزیدهٔ پدران‌ و مادران‌، کتاب‌ برگزیدهٔ انجمن‌ ماه‌ کودکان‌ آمریکا، برگزیدهٔ سازمان‌ کتابخانه‌های‌ خردسالان‌ و کتاب تقدیری در بخش کودک توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی (کتاب سال) سال ۱۳۸۴ است. مارتین‌ وادل‌، نویسندهٔ ایرلندی‌ که‌ تعدادی‌ از کتاب‌هایش‌ را با نام‌ مستعار کاترین‌ سفتون‌ به‌ چاپ‌ رسانده‌ تاکنون‌ بیش‌ از صد و پنجاه‌ کتاب‌ برای‌ کودکان‌ و نوجوانان‌ نوشته‌ است‌. او جوایز گوناگونی‌ از جمله‌ ۲بار جایزهٔ اسمارتیز و همچنین جایزهٔ هانس‌ کریستین‌ آندرسن‌ را دریافت‌ کرده‌ است‌.

خواندن کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای کودکان گروه سنی ب و ج مناسب است.

بخشی از کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو

«روزی روزگاری دو خرس بودند.

اسم یکی خرس بزرگ بود و اسم دیگری خرس کوچولو.

خرس بزرگ بزرگ بود و خرس کوچولو کوچک بود.

آن‌ها برای گردش به جنگل رفتند.

همین‌طور گردش کردند و کردند تا خرس بزرگ گفت: «بیا برویم خانه، خرس کوچولو.»

آن وقت از راهِ میان جنگل به‌طرف خانه راه افتادند.

لِک و لِک و لِک

خرس بزرگ با قدم‌های سنگین راه می‌رفت و خرس کوچولو جلوجلو می‌دوید، و بالا و پایین می‌پرید، سر می‌خورد و خوشحالی می‌کرد تا این که...»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب بیا برویم خانه، خرس کوچولو و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاببیا برویم خانه، خرس کوچولو
عنوان دیگرق‍ص‍ه‌ه‍ای‌ خ‍رس‌ ک‍وچ‍ول‍و و خ‍رس‌ ب‍زرگ‌ (جلد چهارم)
موضوعداستان کودک و نوجوانان
فرمت کتابPDF
برچسبمجموعه ق‍ص‍ه‌ه‍ای‌ خ‍رس‌ ک‍وچ‍ول‍و و خ‍رس‌ ب‍زرگ‌

اعظم ایزدی
۱۴۰۵/۰۱/۰۲

خرس بزرگ و خرس کوچک باید به خانه برگردند، جایی که آرامش و امنیت برقرار است اما در مسیر صداهایی می شنوند که باید منبع آنها شناسایی شود. برای تقویت مهارت‌های پایه در کودکان، این کتاب یکی از بهترین منابع...بیشتر

Mahta
۱۴۰۵/۰۱/۳۰

کتاب‌های خرس کوچولو، کتاب‌های محبوب کودکی‌م بودند و هنوز هم تصاویرشون از نظرم بسیار زیباست.