معرفی کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟
کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ با عنوان اصلی What Use is a Moose نوشتهٔ مارتین وادل با تصویرگری «آرتور رابینز» و ترجمهٔ رضی هیرمندی توسط انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است. این کتاب شامل داستانی تخیلی برای کودکان گروه سنی ب است، در سال ۱۳۸۶ برای نخستینبار به چاپ رسیده و چاپ دوم آن در سال ۱۳۹۲ منتشر شده است. پیام اصلی داستان این است که ارزش هر موجودی فقط به کارکردهای ظاهریاش نیست و دوستی و محبت، خود بهتنهایی ارزشمند است. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ اثر مارتین وادل
کتاب «گوزن شاخدار فایدهاش چیه؟» در قالب داستانی کوتاه به موضوع ارزشمندی دوستی و پذیرش تفاوتها میپردازد. این اثر در دستهٔ داستانهای تخیلی کودکانه قرار میگیرد و با زبانی ساده و طنزآمیز مفاهیمی همچون دوستی، پذیرش و ارزش وجودی هر فرد را به کودکان آموزش میدهد. کتاب حاضر ساختار سادهای دارد و بهصورت داستانی پیوسته روایت میشود. بخشهای اصلی کتاب شامل آشنایی «جک» با گوزن شاخدار، تلاش برای یافتن فایدهای برای گوزن، ناکامیهای پیدرپی در پیداکردن کاربرد، ناراحتی جک و گوزن و در نهایت پیداکردن جایگاه گوزن در کلبهای در حیاط پشتی است. هر بخش با تصویرگریهای رنگی و جذاب همراه است که به فهم بهتر داستان کمک میکند.
خلاصه داستان گوزن شاخدار فایده اش چیه؟
این داستان با آشنایی «جک» و یک گوزن شاخدار در جنگل آغاز میشود. جک گوزن را با خود به خانه میبرد. مادر جک با تردید میپرسد که گوزن شاخدار چه فایدهای دارد. جک و گوزن تلاش میکنند تا کاربردهای مختلفی برای گوزن پیدا کنند؛ از آویزانکردن رختهای شسته روی شاخهایش گرفته تا رانندگی و حتی درستکردن عصرانه برای مادر جک، اما هیچکدام از این تلاشها موفقیتآمیز نیست و مادر جک گوزن را بیفایده میداند و از خانه بیرون میکند. جک که به گوزن علاقهمند شده، ناراحت میشود و در نهایت، گوزن با ساختن یک کلبه در حیاط پشتی جایگاه خودش را پیدا میکند. پیام اصلی داستان این است که ارزش هر موجودی فقط به کارکردهای ظاهریاش نیست و دوستی و محبت، خود بهتنهایی ارزشمند است.
چرا باید کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ را بخوانیم؟
این کتاب با زبان ساده و طنزآمیز به کودکان یاد میدهد که هر کسی حتی اگر در نگاه اول بیفایده به نظر برسد، میتواند ارزشمند باشد. اثر حاضر با روایتی شیرین به بچهها میآموزد که دوستی و پذیرش تفاوتها مهمتر از سودمندیهای ظاهری است. این کتاب میتواند نقطهٔ شروع خوبی برای گفتوگو دربارهٔ ارزشهای انسانی و اهمیت دوستداشتن بیقیدوشرط باشد.
کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
اگر کودک یا نوجوانی در خانه دارید که به داستانهای تخیلی و طنزآمیز علاقهمند است، این کتاب برای او مناسب است؛ همچنین این اثر به والدینی که دوست دارند با فرزندانشان دربارهٔ ارزش دوستی، پذیرش تفاوتها و اهمیت مهربانی صحبت کنند، پیشنهاد میشود. معلمان و مربیان مهدکودک و دبستان هم میتوانند از این کتاب برای آموزش مفاهیم اجتماعی و اخلاقی بهره ببرند.
بخشی از کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟
«جک توی جنگل با یک گوزن شاخدار دوست شد و او را با خود به خانه برد. مادر جک پرسید: «گوزن شاخدار به چه درد میخورد، هان؟ فایدهاش چیه؟» جک گفت: «حتماً یک فایدهای دارد.» مادر جک گفت: «بسیار خوب. هر وقت فایدهاش را پیدا کردی، به من بگو.» جک و گوزن توی باغ نشستند و شروع کردند به فکر کردن. جک گفت: «چطوره رختهای شسته را روی شاخهایت پین کنم؟» و همین کار را هم کرد. اما باد آمد و همه رختها را به اینطرف و آنطرف برد. جک گفت: «اگر رانندگی بلدی، میتوانی رانندهی مامان بشوی!» اما گوزن فقط شاخهایش را تکان داد و هیچ اتفاقی نیفتاد. جک پرسید: «میتوانی برای مامان عصرانه درست کنی؟» گوزن سعی کرد، اما همه چیز به هم ریخت و هیچ فایدهای نداشت! مادر جک در حالی که جک را از روی زمین بلند میکرد رو به گوزن گفت: «تو گوزن خیلی بدی هستی!» گوزن بنا کرد لرزیدن و هی لرزید و لرزید. مادر جک این بار گفت: «از خانهام برو بیرون! دیگر نمیخواهم اینجا باشی. تو هیچ فایدهای نداری!» گوزن راهش را کشید و رفت. جک گفت: «آخه مامان، من دوستش داشتم.» آن وقت گوزن را صدا کرد که برگردد.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ |
| شابک | ۹۷۸۹۶۴۴۴۵۸۰۷۱ |
| تعداد صفحهها | ۳۲ صفحه |
| قیمت کتاب | ۱۸۴۰۰ تومان |
| نسخۀ صوتی | خرید کتاب صوتی گوزن شاخدار فایده اش چیه؟ |

«حق با توست، جک! همین دوستداشتنی بودن گوزن، خودش کلی فایده است.» دلم نیومد این قسمت رو منتشر نکنم. و ای کاش داستان دیگری هم بود برای بچههایی که فکر میکنن دوستداشتنی نیستن. داستان بامزهای بود و تصاویرش شبیه تصاویر بسیاری دیگر...بیشتر