کتاب برتری خفیف
معرفی کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف نوشتهٔ جف اولسون و ترجمهٔ حمید غلامی و سیدمحمد طهماسبی است. انتشارات آتیسا این کتاب را روانهٔ بازار کرده است.
درباره کتاب برتری خفیف
کتاب برتری خفیف از تبدیل اقدامات منظم ساده به موفقیت و خوشبختی نامحدود سخن گفته است. شاید تابهحال به این موضوع فکر کردهاید که چطور میشود از رفتارهای ساده و جزئی، موفقیتهای بزرگ و شادیهای عمیق کسب کرد. احتمالاً اینطور به خودتان پاسخ دادهاید که موفقیت و شادی فقط مختص به آدمها و گروههای خاصی است، اما جف اولسون به شما میگوید که اصلاً اینطور نیست. جف اولسون، مدیر فرودگاه شهر آلبوکرکی و یکی از پنج مدیر برتر آمریکایی، در کتابش به شما توضیح داده است که با انجامدادن برخی اقدامات بهصورت منظم میتوانید به موفقیت و خوشبختی نامحدودی برسید. کتاب «برتری خفیف» دو بخش عمده دارد که در هر کدام دربارهٔ موضوعات مختلفی صحبت میشود؛ نحوهٔٔ عملکرد برتری خفیف و زندگیکردن با برتری خفیف. زبان کتاب ساده و روان است و از توصیفات و مثالهای روزمره و عادی بین مردم استفاده شده است. هدف این کتاب این است که فلسفهٔ برتری خفیف را به شما معرفی کند و نشان دهد که برتری خفیف چگونه عمل میکند. نویسنده مثالهای متنوعی از این فلسفه را در اختیارتان قرار داده و به شما یاد داده است که چگونه آن را هستهٔ مرکزی دیدگاهتان در مورد جهان قرار دهید و هر روز طبق آن زندگی کنید.
برتری خفیف نوشدارویی سحرآمیز نیست؛ چراکه شما نیازی به نوشداروی سحرآمیز ندارید. هیچ نوشداروی سحرآمیز یا مسیر میانبری برای موفقیت وجود ندارد. همهٔ چیزی که شما نیاز دارید، اطلاعات خوب و درست است که هماکنون همهجا در دسترس است و البته یک پردازشگر خوب که به شما اجازه میدهد آن اطلاعات را جذب کنید و به کار ببندید. در این کتاب دربارهٔ اثر موجی صحبت میشود که به معنی تأثیرات بلندمدتی است که تصمیمات و اقدامات روزمرهٔ شما در دیگران میگذارند؛ همچنین ۷ جنبهٔ مهم زندگی (سلامتی، شادی، روابط، پیشرفت شخصی، امور مالی، حرفه و اثر شما روی دنیا) بررسی میشوند تا ببینیم برتری خفیف در کجا میتواند تفاوتی شگرف و محوری به وجود آورد. مهمترین و بزرگترین جنبهٔ زندگیتان اثرگذاری شما روی دنیاست؛ تفاوتی که شما در دنیای پیرامونتان ایجاد میکنید، همان اثر پروانهای شخصی شما است.
خواندن کتاب برتری خفیف را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران روانشناسی عمومی و حوزهٔ موفقیت پیشنهاد میکنیم.
درباره جف اولسون
جف اولسون (Jeff Olson) در شهر آلبوکرکی در ایالت نیومکزیکو به دنیا آمد. او در زمینهٔ کسبوکار در حوزههای فروش، بازاریابی و توزیع تخصص دارد و تحصیلاتش را هم در رشتهٔ بازاریابی از دانشگاه نیومکزیکو انجام داده است. جف اولسون در چندین شرکت و سازمان مهم در آمریکا فعالیت داشته، چند سازمان فروش و بازاریابیِ چندمیلیوندلاری ساخته و سمینارهایی را در شهرهای بزرگ ایالات متحده برگزار کرده است. او بیش از ۹۰۰ برنامهٔ تلویزیونی با موضوع «توسعهٔ شخصی» تولید کرده و به صدها هزار نفر کمک کرده تا به سطوح بهتری از آزادی مالی و تعالی شخصی دست پیدا کنند. بعضی آثار مکتوب جف اولسون عبارتند از: «برتری خفیف»، «موفقیت برای نوجوانها: نوجوانهای واقعی از برتری خفیف میگویند»، «قدرت مداومت: نکاتی طلایی برای رسیدن به موفقیت و خوشبختی».
بخشی از کتاب برتری خفیف
«فکر کردم و تمام زندگیام را تا به آن روز از پس ذهن گذراندم. من کسی بودم که ترکتحصیل کرده است؛ در ساحل ولگردی میکردم و هیچچیزی نداشتم. ناگهان تغییر مسیر دادم و تبدیل به دانشجویی موفق و در نهایت کارآفرین برتر شدم. ناگهان دوباره در یک شب سر جای اولم برگشته بودم و بازهم هیچ نداشتم. برایم عجیب بود. زندگی من شبیه به یک حرکت نوسانی از نقطۀ پایین به بالا رفته بود و الآن دوباره به نقطۀ پایین بازگشته بود. نمیتوانستم مشکل کارم را پیدا کنم. بعضی اوقات حس میکردم هیچ نقطهای از کارم ایرادی نداشت. من تجربیاتی را کسب کرده بودم که بعضیهایشان باعث پیشرفت من شده بود و بعضیهای دیگر باعث شکست. قطعاً ایراد کار از اینجا نبوده است. من یک روز یک ولگرد بودم و روز دیگر میلیونر و پیشرفت و تغییر از سوی ولگردبودن به میلیونرشدن در تمام کارهای سادهای بود که در طول روز انجام میدادم.»