کتاب خالق زندگی بینظیری برای خود باشید
انتشارات:
انتشارات نسل نواندیش٪۳۰ تخفیف اولین خرید کتاب با کد OFF30
معرفی کتاب خالق زندگی بینظیری برای خود باشید
«خالق زندگی بینظیری برای خود باشید» اثری از لوئیز. ال. هی و شریل ریچاردسون با موضوع موفقیت و خودیاری است. نویسندگان این کتاب سعی دارند تا با بیان شیوههای نویی از سبک زندگی در قالب گوشههایی از زندگی افراد به خواننده بیاموزند که میتوان با داشتن اندیشه مثبت به دنبال آن نگرش مثبت در زندگی، آن را سرشار از عشق و خوشبختی و در یک کلام، بینظیر کرد.
بخشی از مقدمه شریل ریچاردسون بر کتاب را میخوانید:
خداوند آفریننده، حافظ و عامل پیوند ما با یکدیگر است و ما با استمداد از نیروی الهی، اندیشه، کلام و اعمالمان، تجارب زندگی خود را میآفرینیم. اگر ما به قدرت عظیم این نیرو پی ببریم و بیاموزیم که چگونه با آن همراه شویم عنان سرنوشت خود را بهدست خواهیم گرفت. راهحل آن ساده است فقط کافی است اندیشه، انتخاب و عملی داشته باشیم که احساس خوبی در ما ایجاد کند. سپس منتظر شویم و مطمئن باشیم زندگی، خود هر آنچه برای رشد و شکوفایی نیاز داریم به ما عطا خواهد کرد.
همین قاعدهی ساده، کیفیت زندگی مرا بهبود بخشیده است و بدونشک در مورد شما نیز همین اتفاق خواهد افتاد. مادامیکه از آن استفاده نمایید و به آن اعتماد کنید معجزات زندگی بر شما آشکار خواهد شد. فرصتهای بینظیری به شما هدیه خواهد شد تا بهواسطهی آن زندگیتان را بسازید و در دنیا تغییری ایجاد کنید. نوشتن این کتاب یکی از همان فرصتهای بینظیر است که به من هدیه داده شده است.
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب خالق زندگی بینظیری برای خود باشید و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب | خالق زندگی بینظیری برای خود باشید |
شاه کلیدمهدی قراچهداغی
از ته دل آرزو کنپیر فرانک
مسیر جادویی شهودفلورانس اسکاول شین
موفقیت شما به باورهایتان ارتباط داردوین دایر
خودتان را دوست بدارید؛ یک راهنمای تاکید مثبت برای دوست داشتن و قدردانی از بدنتانلوئیز ال. هی
جهان هستی هوایت را داردگابریل برنستین
شفای بدنلوئیز ال. هی
حکمت روزانه موفقیتوین دایر
زندگی! سفری زیبا و تامل برانگیزلوئیز ال. هی
تعالیم آبراهاماستر هیکس
سرنوشت خود را با دستان خود رقم بزنیدوین دایر
انرژی مثبت: ۹ رهنمود برای تبدیل خستگی، تنش و ترس به نشاط، سرزندگی، قدرت و عشقجودیت اورلف
آرزوهایت را باور کنپیر فرانک
۲۱ قاعده مولانا![]()