کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود
دستهبندی:
امتیاز:
از ۵ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب معجزه نصیب بهترینها میشود
«معجزه نصیب بهترینها میشود» نوشته گابریل برنستین، اثری جذاب و شگفتانگیز برای دگرگونی خویشتن و خلق یک زندگی شاد، موفق و عاشقانه است.
معجزه نصیب بهترینها میشود، راهنمایی است برای سفری ۴۲ روزه بهسوی دگرگونی کامل.
اگر بخواهیم در یک جمله معنای نهفته و پیام کلیدی این کتاب را بگوییم، شاید بهترین تعبیر این باشد: «راهنمای کاربردی و اعجازگونه برای زندگی، ثبت و گسترده ساختن نور و روشنی».
این کتاب همان قاب فشرده و کوچکی است که حجم زندگی و زیباییهایش در آن ثبت و ذخیره شده است و عکسی است که عکاس ِ آن میخواهد زیباترین و نورانیترین لحظهی ممکن را با شما بهاشتراک بگذارد. به جزئیات این عکس خوب دقت کنید و باور داشته باشید که زیبایی هر یک از تصاویر این زندگی، توانی چشمگیر و عمیق برای دگرگونی سراسر زندگی شما دارد.
هریک از ما در زندگی، حق گزینش داریم و میتوانیم اندیشهها و احساسات خود را برگزینیم. پس بهتر است بدانیم چنانچه آگاهانه به گزینش نپردازیم، بهای آن را خواهیم پرداخت.
اندیشهی اساسی این کتاب باور به «معجزهی زندگی» است و برنامهای که در این کتاب از آن سخن رفته، تمامی لحظههای شما را غرق در شگفتی و اعجاز خواهد کرد. باوری که میخواهیم به آن دست یابید، این است: «انسان؛ معجزهی زندگی خویش است.» تمام تصورات و برداشتهای نادرست ما نسبت به رویدادهای ناخوشایند و موقعیتهای نامناسبی که در آنها قرار میگیریم، منشائی درونی دارد و آنچه در بیرون از خود و در جهان اطرافمان میجوییم، ریشه در درونمان دارد.
چگونه عاشقانه زندگی کنیم؟
اعجاز ذهن برترژوزف مورفی
عیان سازی پیشرفته با فرکانس هالیندا وست
نبوغ میلیاردیگری رابرت
۲۵,۷۷۰۷۰%
کتابو نخریدم، نویسنده عالیه، ولی کتابایی رو که مترجم دستکاری میکنه تا به اصطلاح با فرهنگ ما بخونه نمیپسندم.