کتاب ماه صنم
معرفی کتاب ماه صنم
کتاب ماه صنم نوشتهٔ عارفه کشیر است و انتشارات ندای الهی آن را منتشر کرده است.
درباره کتاب ماه صنم
در میان کشمکش روزگار و سختی زندگی، ماهصنم دختری از جنس پاکی و سادگی، درگیر ماجرای عشقی عجیبِ برادرش ماهان میشود که سخت در تلاش است تا با توران؛ زنی بزرگتر و ثروتمندتر از خود ازدواج کند.
سرانجام با تمام مخالفتهای ماهصنم این وصلت سر میگیرد. او که گمان میکند همه چیز بعد از آن ازدواج به اتمام میرسد، به دنبال آن پای مردی از جنس غرور و نفرت به زندگیاش باز میشود.
کوروش پارسیان، مردی نفوذ ناپذیر که از همسرِ جدیدِ مادرش دل خوشیای ندارد، سعی میکند تا به هر طریقی ماهصنم و برادرش را آزار دهد اما ماهصنم به این سادگیها حاضر نیست عقب بکشد.
سرانجام خواسته و ناخواسته واردِ بازیای میشود که کوروش پارسیان به پا کرده است...
باید دید که برد از آن کیست؟
خواندن کتاب ماه صنم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران داستانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
این یه رمان عاشقانه و اجتماعی و باور پذیر هست در عین حال با چاشنی هیجان و عشق آتشینی میان دو نفر که با هم تفاوت های زیادی دارن باعث میشه از خط به خط نوشته ها لذت ببرید من
از همه نظر معمولی و قابل پیش بینی بود، فکر میکنم نویسنده تجربه کافی برای نوشتن نداشت، گاهی داستان زیادی اغراق آمیز می شد و گاهی بیش از حد زیاده گویی داشت. من نمی دونم نویسنده های ایرانی چه اصراری دارن
چندان اهل رمان عاشقانه نیستم... این یکی که رو خوندم...بدک نبود...زیادی رویایی بود...🤔🤔🤔
خوب بود
دوست داشتم ❤️
من این کتاب رو در صفحه شخصی نویسنده خوندم باید بگم بسیار جذاب و زیباست
خوب بود
با توجه به نظری که نوشته بود عاشقانه ای اجتماعی و باور پذیر کتاب رو خریدم متاسفانه دقیقا برخلاف این نظر بود. روابط علت و معلولی داستان غیرقابل باور و بر اساس رویای نویسنده پیش رفته بودند و در نتیجه داستان
در یک کلام افتضاح بود حیف پووول