معرفی و دانلود کتاب فلسفه اخلاق + خلاصه رایگان

کتاب فلسفه اخلاق

۴.۵(از ۶ امتیاز)
مهدی زمانی

معرفی کتاب فلسفه اخلاق

«فلسفه اخلاق» نوشته دکتر مهدی زمانی(-۱۳۴۸) از مجموعه کتاب‌های آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته الهیات است.

این کتاب در ده فصل تنظیم گردیده است و تلاش شده است تا تمامی ‌سرفصل این درس را پوشش دهد. هر فصل با ذکر اهداف رفتاری آغاز می‌گردد و با خودآزمایی پایان می‌یابد. مطالعه اهداف رفتاری پیش از ورود به هر فصل نوعی آمادگی برای فهم مطالب ایجاد می‌کند و پاسخگویی به خودآزمایی افزون بر سنجش یادگیری، زمینه را برای تکرار مطالب و دقت بیشتر در آن‌ها فراهم می‌کند.

این کتاب به مفاهیم و کلیات فلسفه اخلاق، اخلاق هنجاری، فرااخلاق و اخلاق کاربردی می‌پردازد و در انتها مباحثی در خصوص سعادت، فضیلت و تکلیف در اندیشه و رویکرد اندیشمندان مسلمان به اخلاق مطرح می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب فلسفه اخلاق و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:فلسفه اخلاق
برچسب:مجموعه گروه الهیات، رشته الهیات و علوم اسلامی

امیر فیروزنیا
توصیه می‌کنم.
۱۴۰۲/۰۸/۱۸

این کتاب در مورد فلسفه اخلاق و سه شاخه اصلی فلسفه اخلاق است که بسیار دقیق و خلاصه وار و منظم به این امر پرداخته است