کتاب کلام (۱)
خواندن نظراتمعرفی کتاب کلام (۱)
«کلام (۱) » نوشته دکتر علی موسایی افضلی از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته الهیات است.
کلام دانشی است که بهوسیلهی دلایل عقلی و نقلی به اثبات عقاید دینی و پاسخگویی به شبهات مخالفین میپردازد». در واقع، به اختصار میتوان کلام را به «علم اثبات و دفاع از اعتقادات» تعریف نمود. بههمین جهت، برخی آن را «علم اصول دین» نامیدهاند.
این کتاب، طبق سرفصل رسمی و مصوّب آن، مبحث الهیات (وجود و صفات خدا) است. ازاینرو، کتاب حاضر به همین مبحث اختصاص یافته است و سایر مباحث کتاب علامه حلّی را شامل نمیشود. در تألیف این اثر، از تمام شروح و ترجمههایی که به زبان عربی و فارسی منتشر شده است، تا آنجا که در دسترس مؤلف بوده است، استفاده و یا لااقل به آنها رجوع شده است. همچنین غیراز آنها از سایر کتب معتبر کلامی نیز (مانند شروح تجریدالاعتقاد خواجه نصیر طوسی، بهویژه شرح علامه حلی بر آن بهنام کشفالمراد، کتاب ارشادالطالبین فی نهجالمسترشدین - که شرح فاضل مقداد است بر یکی دیگر از کتب کلامی علامه حلّی، و برخی منابع دیگر) در شرح و توضیح مباحث استفاده شده است. به برخی از این موارد در متن تألیف یا پاورقی اشاره شده است.
آشنایی با فقه
محمدحسین شعبانی
آشنایی با کلیات علوم اسلامیعلی دانشپور
زبان تخصصی ۲ (رشتهی الهیات)افلاطون صادقی
تفکر و زبانسیدکامران علوی
حکمت اشراق (۱)مهدی زمانی
علمالنّفس از دیدگاه دانشمندان اسلامیسیداحمد هاشمیان
آشنایی با تاریخ و روشهای تفسیر قرآن (رشته علوم قرآن و حدیث)علیرضا جعفرزاده کوچکی
روش تحقیق در علوم اسلامیسیدابوالقاسم نقیبی
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
باسلام چرابعضی ازکتابها یک ان هست ۲ان نیست.یابعضی کتابهای فلسفی وکلامی نیست مثل.کلام امامیه.کلام معتزله۲.مسائل جدیدکلامی.کتاب فصوص الحکم.وکتاب نص النصوح وفتوحات.
پیام نوری هستم کتاب روانی بود و برای مطالعه مشکلی نداشتم و تونستم با مبلغ مناسبی بخونمش
نسخه چاپی کتاب را چگونه میتوانم تهیه کنم؟با تشکر