کتاب فقه تطبیقی
خواندن نظراتمعرفی کتاب فقه تطبیقی
«فقه تطبیقی» نوشته حسن مبینی از مجموعه کتابهای آموزشی دانشگاه پیام نور در رشته الهیات است.
اصطکاک و برخورد شیعه و سنّی در طول تاریخ، نیز دچار فراز و نشیبهای سختی شده است که گاه بسیار شگفتانگیز و حیرتآور است.
و اما اینک که جهان اسلام به سوی شناختن بیشتر «خود» میرود، نیاز مبرم است که این دو نحله فکری همدیگر را بشناسند و عمیقتر درک کنند و گاه نشناختن این دو طائفه همدیگر را، بسیار رقّتانگیز و افسوسآور است. شناخت فقه هر دو نحله فکری گامی بزرگ در تحقق این آرمان است. کتاب حاضر تلاشی است برای انجام این آشنایی.
متن عربی این کتاب از کتاب الفقه علی المذاهب الخمسه از فقیه و اصولی مجدد و بیدار، شیخ محمد جواد مغنیه گرفته شده است. سعی شده است، بخش عمدهای از آن ترجمه شود و در همه بخشها در موارد لازم توضیحات لازم جهت روشنتر شدن مطالب، در ذیل ترجمه یا همراه ترجمه، آمده است و در بعضی قسمتها تحفیفات جامعتری نسبت به متن عربی، از این جانب آمده است بهویژه در مواردی که بین مکاتب فقهی اهل سنت و شیعه، اختلاف برجستهتر بوده است و یا مواردی که حساسیت مطلب بیشتر بوده است.
باری تمام تلاشها در این دفتر بر آن بوده است که دانشجوی دانشگاه پیام نور هم در فهم متن عربی دچار مشکل نشود، لذا مطالب به شکل ترجمه و ناظر به متن عربی است. و هم توضیحات این جانب از دقتنظر دانشجو نکاهد و مطالب صرفاً ترجمه نباشد.
المیزان فی تفسیر القرآن سوره احزاب
تربیت اخلاقیابراهیم نیک صفت
اصول حسابرسی ۱عبدالکریم مقدم
بهداشت و تغذیه مادر و کودکپریوش حلم سرشت
روان شناسی هوش و سنجش آنمحمداحسان تقی زاده
سلام طاقچه وقت بخیر. خواهش میکنم کتاب فلسفه فقه از دکترمبینی از انتشارات پیام نور رو هم قرار بدید تو اپلیکیشن،خواهش میکنم🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
برای ارائه ی یک پژوهش فقهی و اصولی بینظیره
به اشتراک گذاشتن کتاب