کتاب افزایش تاب آوری در پیچ های نفس گیر زندگی
معرفی کتاب افزایش تاب آوری در پیچ های نفس گیر زندگی
کتاب الکترونیکی افزایش تابآوری در پیچهای نفسگیر زندگی نوشتۀ زهره سپهری شاملو در انتشارات سایه سخن چاپ شده است. این کتاب به بررسی موضوع تابآوری در شرایط سخت زندگی مانند بیماریهای سخت و بحرانهای اجتماعی میپردازد. نویسنده بر اساس تجربیات شخصی خود، از چالشهای زندگی با سرطان و شیوع ویروس کرونا سخن میگوید.
درباره کتاب افزایش تابآوری در پیچهای نفسگیر زندگی
نویسنده در این اثر به روایت تجربیات خود از مواجهه با سرطان و دوران شیمیدرمانی میپردازد. او در شرایطی که از نظر جسمی و روانی در وضعیت مناسبی به سر میبرد، با این بیماری غافلگیرکننده روبرو شد. این موضوع باعث شد او بهعنوان روانشناسی آگاه به تأثیرات روانی بیماریها، کتابی بنویسد که دیگران نیز از این تجربیات بهرهمند شوند. موضوع دیگر کتاب، تأثیر بحران کرونا بر انسانها و جامعه است. نویسنده این دوران را بهعنوان زمانی سخت و نفسگیر معرفی میکند که نیاز به تابآوری و همبستگی انسانی دارد. در پیشگفتار کتاب، نویسنده بیان میکند که چگونه این بحران جهانی او را تشویق کرد تا مفهوم تابآوری را با نگاه علمی و تجربی مورد بررسی قرار دهد. سپهری شاملو در کتاب افزایش تابآوری در پیچهای نفسگیر زندگی تلاش میکند علاوه بر بیان احساسات و تجربههای شخصی، راهکارهایی عملی برای تقویت تابآوری در مواجهه با مشکلات زندگی ارائه دهد. در این مسیر، او از دانش روانشناسی و تجربههای حرفهای خود نیز بهره میگیرد.
کتاب افزایش تابآوری در پیچهای نفسگیر زندگی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای افرادی که با بحرانهای زندگی نظیر بیماری، مشکلات خانوادگی، و یا چالشهای اجتماعی دستوپنجه نرم میکنند و همچنین علاقهمندان به روانشناسی کاربردی مفید است.
بخشی از کتاب افزایش تاب آوری در پیچ های نفس گیر زندگی
«زندگی قاعدهٔ دیگری نیز دارد که شاید در نگاه اول سادهلوحانه بهنظر برسد. این قاعده میگوید که هیچچیز مطلقاً نمیتواند رنج و عذابی در انسان ایجاد کند، مگر آنکه او خودش مایل به رنجبردن و عذابکشیدن باشد. میدانم که احتمالاً بهشدت مبهوت و متحیر شدهاید و پرسشهای بسیاری در ذهنتان شکل گرفته است. در ادامه میکوشم به این پرسشها پاسخ دهم.
در زندگی دو مفهومِ بهظاهر مشابه، اما متفاوت وجود دارد: یکی درد و دیگری رنج. درد یکی از قواعد بازی زندگی است. اگر بازیکن این بازی باشید، باید بپذیرید روزهایی را در خانهٔ درد ساکن خواهید شد، اما میتوانید بار دیگر به بازی برگردید. دردها موقتی است، اما اگر در مقابل این قاعده که زندگی همراه با درد است بایستیم، مقاومت کنیم و زمانیکه تاس ریختیم و به خانهٔ درد رسیدیم، مشت به دیوار بکوبیم و فریاد بزنیم: «چرا ما؟» و «این عادلانه نیست!»، از همان لحظه، درد را که پدیدهای طبیعی و موقتی است، به انتخابی عذابآور تبدیل کردهایم. همچنین پدیدهای هم بهنام رنج وجود دارد. اگر نخواهیم به رأی زندگی مبنی بر محکومیت موقتی به درد تن دهیم، درواقع رنج، انتخاب نامناسبمان خواهد شد (در فصل هفتم دربارهٔ مفاهیم درد و رنج بیشتر صحبت میکنیم). به یاد بسپارید که درد بخش جدانشدنی زندگی است که اگر بهموقع به آن رسیدگی نشود، به رنج تبدیل میشود که دردناکتر و بدخیمتر از درد است. کلام آخر اینکه «زندگی مستعد بحران است!» »
حجم
۴۰۴٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۵ صفحه
حجم
۴۰۴٫۷ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۹۵ صفحه